Jag saknar dig redan...

This time, this place
Misused, mistakes
Too long, too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there’s just one left
Cause you know,
you know,
you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

On my knees, I’ll ask
Last chance for one last dance
Cause with you, I’d withstand
All of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
Give anything but I won’t give up
Cause you know,
you know,
you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know,
you know,
you know

I wanted
I wanted you to stay
Cause I needed
I need to hear you say

That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
Cause I’m not leaving
You anymore
Hold on to me
and never let me go.

helpmeimdrowning




jag vet inte vad jag ska ta mig till. det enda jag kan göra är att vänta på att gp ska ringa i början på nästa vecka som dom lovade. men tänk om dom inte gör det? och när i så fall kommer jag få arbete? om jag väntar på gp så kommer jag inte få jobb på faceways, tror inte de kommer vänta på att jag ska ringa hur länge som helst. även om de gav mig chansen. och jag vet inte än om jag kommer tjäna in någonting där i huvud taget, risken är att jag kommer ha en skitlön i veckor, kanske månader, innan det börjar gå bra och det är inte heller bra då. de vill inte man ska arbeta hos dom bara för att tjäna pengar, men sorry, det är bara det jag är ute efter just nu. att trivas på sitt jobb, fungera med sina arbetskollegor osv, det kommer senare... just nu bryr jag mig inte så mycket om det. jag menar, det är klart att jag bryr mig om sånt men inte precis just nu. jag vill ha pengar, jag vill ha ett jobb, jag vill inte förlora tobias och allt allt allt. jag kvävs.

tobias har ställt ett ultimatum: jag kommer åka till stockholm på söndag för min syster tjatar och vill jag ska följa med till gillöga som vanligt i år och träffa henne, fastän jag inte har tid att åka någonstans, och han säger att han inte gärna vill jag kommer tillbaka och bor med honom
förrän jag har fått ett jobb
. det är ett hemskt ultimatum men jag förstår honom och kan inte säga emot. han har helt enkelt inte råd längre. jag ruinerar honom inte men sedan han träffade mig måste han mätta två munnar och lägga ut pengar för dubbelt så många saker - och plötsligt är det inte så roligt längre. jag har en säck med stenar i magen känns det som. det är så tungt allting. får jag inte jobbet på gp så är det kört. det känns iaf så. och han säger att han inte kommer att lämna mig, men det är väldigt lätt att säga så nu, fastän vi vet att i det långa loppet så kommer varken han eller jag att orka leva på distans ifrån varandra hur länge som helst och tillslut kommer han inte att ha något annat val.



Tobias SCANFOR Sweden säger:
ja vet hur du känner och ja vet att vi båda lider men ja tycker du skall börja ta egna beslut, jag vill inte göra dem åt dig, vill du vänta på GP så gör du det, jag tänker liksom inte göra slut bara för att jag inte har råd att försörja dig, vi får prata om en lösning men jag har inte råd mera

·۰•● Angelica ●•۰· säger:
jag förstår det. men det är så lätt för dig å säga att du inte kommer göra slut. du Vet att det inte kommer funka att leva på distans ifrån varandra allt för länge.

·۰•● Angelica ●•۰· säger:
det känns som vi är på väg åt helt fel håll och sakta dras ifrån varandra. och jag vill inte det!

·۰•● Angelica ●•۰· säger:
jag älskar dig. jag vill inte vara med någon annan än dig. jag ser en framtid med dig och jag är inte berädd att sabba allting. varken du eller jag 14 år längre och lever på tonårs kärlek. mellan dig och mig är det inte bara en massa gull gull och putti putti. jag vill ha mer. jag vill allt. med dig.





help me im drowning

Love letters




Arbetsintervjun gick bra. Jag är stolt över mig själv. Nu ska jag på en till på måndag och ytterligare en på tisdag sedan är det bara att hoppas och välja. Jag vill helst ha jobbet på tisdags intervjun, det vore jättekul att jobba på Göteborgs största tidning Göteborgs Posten, ett riktigt jobb på ett riktigt kontor mitt i city. Is'nt that just great!

Låten här ovan tillägnar jag till Tobias.
För att....han fortfarande är med mig. Och vill vara med mig för alltid.

utanordutanluft

alla ni som tycker :
åh hon där, hon är bara med sin pojkvän hela tiden och har aldrig tid för oss!...
vet ni ens varför det är så? jag lever inte i lycklig harmoni. just nu kan jag inte säga att jag känner så mycket lycka i huvud taget. jag lever i ständig rädsla att han ska lämna mig. jag kan inte sluta vänta på att den dagen ska komma då han släpper bomben. jag vet att han älskar mig och vill dela sitt liv med mig. men jag vet också vilken enorm besvikelse jag är för honom. hur ledsen han är över att det inte går snabbare, att jag inte kan utvecklas fortare och blir ”vuxnare” och mer ansvarsfull och fixa allt det där som jag borde fixa nu. jag fyller 20 i december och jag är fortfarande fast i det gamla och förgångna. jag är inte längre i barndomen, inte heller i vuxenlivet - Im stuck in the middle. det är så det känns.

jag vill inte vara en besvikelse. jag har inte varit så här deprimerad och ledsen och förkrossad på säkert två år. jag känner mig bara så jävla.... fel. hela tiden. det är aldrig någonting positivt som kommer upp när vi diskuterar någonting. så fort han vill prata, så vet jag att jag med all rätt kommer få ont i magen.
igår efter grälet vi hade, var det som om jag inte fick någon luft. jag sjönk ner längst kylskåpet och kröp ihop i hörnet vid balkong dörren. jag frös inuti och skakade och fick en slags panik-attack. hyperventilerade och grät och grät och grät. reste mig vingligt upp efter ett tag och gick ut på balkongen. satte mig ner där och frös i bara linnet, ringde nära och kära i min telefonbok men ingen svarade. se nu hur det går när jag verkligen behöver någon - då finns Ingen där. inte en jävel. har jag mig själv att skylla? jag vet en person som skulle säga så. nej förresten två - finns en till - som inte längre är min vän, som skulle säga att allt är mitt fel och att jag inte har nåt hjärta i kroppen osv.

& allting är mitt fel. iaf i det här förhållandet. det är Mitt fel att jag går utan arbete. det är Mitt fel att jag lever på honom, som en jävla parasit. det är Mitt fel att han inte tar i mig längre och att jag känner mig som någonting katten har släpat in. jag ser mig själv i spegeln och känner inte igen de där ögonen. eller den där munnen, eller hakan eller kinderna. det är inte Jag. jag är inte här... jag är någon annan stanns. jag har inte längtat efter döden på många år. men igår ville jag verkligen dö. jag ville sluta andas där och då och... jag var besviken för att jag var tvungen att vara vid liv.

jag orkar inte mer. på fredag ska jag äntligen på en arbetsintervju. går den bra och jag blir anställd så stannar jag och vi tar det där efter. får jag inte jobbet så åker jag till stockholm för ett tag.

med hammarslagen i magen och en smärta som inte går att beskriva med ord, ett sår som inte går att ta på, ska jag ta hand om dagens disk och bädda sängen och vika in lite kläder i garderoben. jag går runt med ständig svart rök svidande i ögonen. jag behöver bara tänka på Honom för att börja gråta och skaka igen. jag kommer Aldrig få hjälp. jag kommer aldrig våga hoppas på Lycka igen. det existerar inte. jag vet inte hur jag ska lösa det här. skulle han se mig nu så skulle han säga att jag inte borde sitta här och tycka synd om mig själv. but what the hek, det är min blogg och jag skriver vad fan jag vill i den.

....

Nu ska vi tydligen inte åka förrns imorrn förmiddag. Aja.

Mhm!

Mhm, idag ska vi ut och segla med Tobias pappa och fru! Hela helgen :) Hoppas det är sol och inget regn! Ska packa strax och vi ska handla lite mat innan vi åker också. Kommer bli mycket bad, solande, grilla, fiska och ha det helt underbart. Ska ta med mig kameran. Lägger upp på bilddagboken när vi är hemkomna igen ;)
////Kisses from Gothenburg


Tobias mammas hund Freddy, som jag hälsade på igår :) <3
Tobias mammas hund Freddy <3 hälsa på han igår :)

RSS 2.0