Eisleben - Tanz die Illusion

Oh bitte bitte
Oh bitte bitte

Galet bra låt med galet bra beat och typ horny-stile. Lätt att jag ska förföra Tobias i tusental till den här låten! Ska ta honom till nya höjder och smeka i extas.
Om han bara visste vad jag har för planer för honom, stackars liten ;)
Watch out here I come



.......

Jag är så ledsen pga allt problem med att få jobb. Jag mår inte alls bra, har sömn svårigheter och ser inget ljus i någonting.
Jag älskar Tobias men jag känner mig bara som en börda.



Jasså.

Jag sitter hemma hos far min i Viksjö och önskar det vore fint väder. Visst behövs det lite regn pga torkan men det hade vart mys med en solig sommarkväll att avnjuta en camelcigg på trappen (snodde av far). Nu blir den säkert blöt om jag går dit.
Fick ej jobbet på Svartsö vilket jag inte är så happy över. Vill inte prata jobb alls nu med Någon I Huvud Taget så ni alla, prata inte med mig om det, jag blir bara väldigt deprimerad. Så....sip it.
Blir hemma i Stockholm i ca 2 veckor, sedan ska jag ner och fira midsommar med min prins.
Jag är även nyklippt i en läcker page med lugg som jag fick som midsommarpresent igår av min snälla farmor, plus en vacker klänning och 300 kr. Grymt gullig är hon. Trots att jag inte ville ta emot pengarna stoppade hon ner dom i min väska iaf. Så...aja. Hon ville jag skulle göra nåt roligt för dom och jag funderar på att ta med typ 150 kr ut på krogen, ta en öl och dansa dansa. Nån som vill följa med? Känner att jag behöver ha lite roligt.... Är inte direkt på mitt bästa humör och behöver piggas upp. Imorgon ska jag träffa Maria och en gammal vän vid namn Stina, hon pluggar i Uppsala (som typ resten av Sverige) så därför har vi inte setts. Och jag har ju varit i Gbg osv osv.... Men imorgon ska vi tre tjejor ses iaf och det ska bli roligt!

Nu verkar min far vara på ingång med sin motorcykel. Vi kanske ska ta den på en sväng i helgen och hälsa på lite vänner på deras landställe i Enköping. Inte åkt på mycket länge och jag fullkommligt älskar motorcyklar - så att få brumma runt lite på den skulle va så kul!
Yeahyeah... ska ut och blossa snart och sedan ska jag spela lite The Sims 2 Djurliv eller läsa en bok eller nåt annat ointressant. Jag vet, jag är tragisk.
Puss på er.

Puss, I miss you

image57

min buss går 09:54 och mitt tåg går 10:52 och jag är framme i sthlm 13:50.
tårarna rinner lite till och från... det är jobbigt varje gång. fast nu är det värre för nu vet jag inte när vi får tid att ses igen. beroende på Om jag får jobbet, När jag får jobbet. och när jag har ledig tid i så fall, om jag kommer jobba på helgerna också eller inte, osv.
att få en sista kyss, att se honom åka iväg i sin bil och veta att det var sista gången jag ser honom på länge...det är som en spark i ansiktet. jag ville skrika kom tillbaka!. dra in honom i lägenheten igen, hålla om honom och aldrig släppa taget. stoppa honom från att lämna mig kvar i den här ensamheten som är så kall och tyst. mina känslor och jag sätts på prov nu. jag Måste fixa det utan honom, jag kan inte ha honom att stödja mig på under tiden. jag Måste våga visa framfötterna, le och vara duktig. våga visa att jag kan.. jag också. han kommer bara finnas via telefon och sms under den här tiden. jag kan inte fysiskt röra vid honom. jag kan inte vara nära intill eller känna lukten utav honom.
kärlek gör ont. fan vad sant det är. så obegripligt ont.
en smärta som skär genom sten och stål men som skär så fina snitt att de är perfekta. och man kan inte låta bli att beundra dom, titta på dom, och skära sig lite till.

RSS 2.0