Always on my mind


Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could
Little things I should have said and done
I never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I make you feel second best
I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, one more chance to keep you satisfied,

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, one more chance to keep you satisfied

You were always on my mind

Det var ett jävla borrande!

En av våra grannar har borrat på hög volym sedan kvarti 9 imorse och jag försökte lägga en kudde över huvudet eller krypa ner i fotändan, men det hjälpte inte. Så det var bara till att gå upp och sätta på kaffe. Här sitter jag alltså och väntar på att mitt kaffe ska bli färdigt och lyssnar på H.I.M. - Gone with the sin. Det duggspöregnar ute, dvs någon mellan variant och snön är borta. Ett riktigt vara-inne-väder och det tänker jag verkligen vara. Speciellt när dagen börjar som bitterfitta så Förtjänar jag en lugn dag. Kolla på tv invirad i en stor filt tänker jag bland annat sysselsätta mig med idag. Det mest "ansträngande" jag kommer uträtta är att ställa upp all ren disk på sin plats i skåpen..
Nu börjar dom jävlarna att borra igen! Aaargh! Hoppas ingen av våra grannar läser min blogg för då ligger jag illa till ;p Har jag otur kanske en enorm svart man brakar in genom dörren ikväll och säger : Eyyy you, jag ska giva dig på moppo!
Det är nog därför dom borrar, för att de känner sig lite ensamma och vill göra ett fönster mellan oss och dom så vi kan vinka till varandra. Iförsej en trevlig tanke, men måste de göra förberedningarna på morgonen?
Nu är mitt kaffe klart woho! Då slipper jag se så trött ut... läckert. Och nu kom Paris Hiltons Stars are blind på på Winamp.
Eh eh eh.... Dags att byta till Anna Ternheim, akut!

Tjena

Jag sitter och dricker gott kaffe och äter sockerbulle med vaniljkräm inuti. Semlorna var inge vidare på Coop så fick bli det här istället. Men men de får gå. Handlade sushi också som jag åt för en liten stund sedan. Massa gott!
Tomas och Tobbe håller på och borrar för fullt så betongen dånar. De måste sluta snart annars störs grannarna, klockan börjar bli lite för mycket :p Så de ska fortsätta mer imorrn. Men med lite tur kommer en av rullgardinerna upp iaf!
Garbage spelas ur högtalarna på hög volym just nu och jag trivs ganska bra. Börjar bli trött dock, kommer nog sova helt underbart inatt. Kanske. Jag är ju lite knepig med det där. Har jag tur så vaknar jag inte nån gång inatt utan får sova utan avbrott.
Nu ska jag kolla tv. Tjo!

Favorit från tjuvlyssnat.se - Inlägg by Johanna

Tydligen finns det en stor  svartmarknad för russin

62.an, Dramaten


Tuggummituggande tjej #1: Har du hört att dom snott 63 kg sånt man har i lussebullar?
(tystnad)
Tuggummituggande tjej #2: Vem fan snor 63 kg russin?!




Enjoy
/ Johanna

Skratt på fettisdagen

Hahhahaha precis kollat färdigt på youtube klipp med Johan glans ifråns hans turné World Tour of Skåne :D Så underbar den lille mannen är. Han är för go :) Nästan kissade på mig av skratt till och från, bland det bästa jag har sett med honom tror jag. Lägger upp första klippet från den turnén här i slutet av inlägget så är det bara att trycka vidare på youtube när ni tittat klart på det, för dom är upplagda där allihopa. Finns totalt 6 stycken.
Idag är det fettisdagen minsann. Jag bara ääälskar semlor så ska tigga till mig en av Tobias när vi åker och handlar senare. Det blir ju så när han har pengarna liksom. Fy fan för att vara pank! Fast egentligen är det bra att jag har dåligt med pengar, lr ja iaf idag, för annars skulle jag väl rulla fram när dagen är slut :p Semlor är mycket mycket gott.
Tomas kommer hit ikväll och hjälper oss sätta upp ny inköpta rullgardiner från Ikea i sovrummet, så att det inte är lika stor insyn här som det är just för tillfället. Det är väldigt stora fönster och vi har inga persiener (vet ej hur det stavas) i dom så ni kan nog förstå problemet, plus att vi bor på bottenvåningen så människor kan se rakt in hos oss. Inte så kul när man ska gå upp på morgonen endast iklädd trosor och typ...får krypa till toaletten för å undivka att bli sedd. Jag är väl känd som den nakna damen här i området vid detta laget... höh..
Jaja nu ska jag dammsuga tänkte jag... och göra fint här hemma.
Titta på klippet med Johan Glans och skratta ihjäl er så hörs vi =)
Puss på folket





Jahopp

Så nu har man vart på arbetsförmedlingen och pratat lite. Är inbokad på ett gruppmöte 10 mars och efter de får man prata med arbetsförmedlarna en och en. Och ställa sina frågor. Hoppas de här går bra nu och de vill hjälpa mig med truckkortet för annars har jag gjort allting i onödan.
Pratade i teleon med Sofie nyss och hon berättade att hon hade läst om en förskole utbildning som man kan gå på bara några veckor och få jobb på dagis direkt efteråt. Ska kolla upp det..
Som ni märker är jag i Desperat Behov Av Arbete. Fan vad jag hatar det här... Vill ju bara allting ska fungera. Den här pressen man har ifrån andra och från en själv är som taggtråd under huden.
Jag vill jag vill jag oxå!


Hm...

Bara för att svara på en kommentar.
Okej att lager har drabbats mycket av varseln och allt det här, men dom söker personal på ams och många andra sidor. Plus att jag har fått veta det genom vänner också, så jag grundar inte det jag skrev i mitt förra inlägg på ingenting. Sedan gäller det ju med alla arbeten om man vill komma någonstans, att det är bra att ha lite kontakter och det har jag på sätt å vis.
Angående om arbetsförmedlingen - så har jag en vän vars kompis ville ta truckkort men som inte hade råd och gick till arbetsförmedlingen och pratade med dom och de hjälpte honom med kostnaden. De gör inte det för alla men de Kan göra det, så varför inte gå dit och prata med dom? Jag tänker göra det iaf. Och snacka jobb med dom rent allmänt.
Så nu har jag babblat klart här. Nu tänker jag ta en dusch och sedan ge mig ut på äventyr.
Heipa.


Nya ideér i fokus!

Way jag är på gång! Jag är såååå trött på att vara arbetslös och pank! Imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och kolla om man kan få bidrag av något slag när man som jag är aktiv arbetssökande och är i desperat behov av pengar. Och som behöver jobb typ NU, så jag ska prata lite allmänt med dom om min situation. Nästa grej jag har på gång som jag fick för mig här om dagen och som jag fortfarande vill och tänker göra är att ta truck kort! Vill ta både A och B och finns kurser där man kan ta båda två på bara några dagar och en liten fågel viskade till mig att arbetsförmedlingen står för en del av kostnaden, kanske till å med hela. Sen när jag har genomfört detta tänker jag bli cool lager brud! De ni! ;)
BIG PLANS BABY. Tjäna massa pengar och lägga undan en del. Just inom lager söks det personal hela tiden och just nu vill de ha mer tjejer i branchen, så alla brudar där ute - passa på ^^ Och vad jag har hört av de som jobbar på lager, bland annat en god vän till Tobias som gör det, sa till mig att är man berädd att jobba hårt så kan man tjäna massor med pengar i den här branschen :) And I will.

Kick it starfighter
puss på folket!



Ny design

Hejsan svejsan! Som ni ser så ser min blogg en aning annourlunda ut ;) Den behöver lite fin justering men vääldigt snygg hittills!!! Ska fixas fram en snygg klocka och lite andra småsaker, men grunden är iaf klar.Det är ingen mindre än min gode vän Johanna som har gjort den. Gå in på hennes blogg och titta om ni vill: johannalundstrom.blogg.se

Nu ska jag koka ris! Tjo!

Tjöta lite

Hej hallå. Sitter här för mig själv. Och äter en supergod pasta rätt jag lagade för en stund sedan.
Gosh I'm good of everything with pasta! Blir nästan avundsjuk på mig själv ^^
Tobbe är hos en tjekompis så jag är alll by myyyy self.. Lite väl ensamt kanske. Men men... what to do. Sitter väl här en stund å sen kan man ju alltid titta på tv. Kanske går nåt spännande...
Nästa vecka tisdag den 24e ska jag på arbetsintervju på Bauhaus :) Wish me luck! Hoppas hoppas!
Har inte så mycket mer på hjärtat. Vilket var knappt nånting men men.... :p
De här korta inläggen verkar bli en vana.
Puss på er


Recept: Min supergoda köttfärssås

Till 4 port

Ingredienser:

2 st gul lök
1 st röd paprika
2 msk margarin/smör/olja
200-300 gram grovmalen nötfärs elr blandfärs
1 msk vetemjöl
3-4 msk tomatpuré eller ketchup eller felix grill&kebab sås
2- 2 1/2 dl vatten
1 st köttbuljong tärning
3/4 -1 tsk salt
1 krm peppar
Kryddor:
oregano
mejram
basilika
1 pressad vitlöksklyfta

Gör såhär:

Skala och hacka löken och paprikan fint. Smält matfettet i en stekpanna elr stekgryta.
Fräs lök och paprika mjuk utan att de får färg. Öka värmen & tillsätt färsen.
Bryn under omrörning tills den blir smulig. Strö över mjölet.
Tillsätt tomatpurén (elr ketchup elr felix grill&kebabsås), vattnet & buljongtärningen.
Smaksätt väl med salt, peppar, kryddorna och den pressade vitlöksklyftan.
Koka röran under lock i minst 10 min men gärna längre.
Servera i djupa tallrikar med kokt pasta eller ris och massa riven ost.
Smaklig måltid! : )


Word up

 Damn I like this song!



Tramps like us

I wanna guard your dreams and visions
Just wrap your legs round these velvet rims
And strap your hands cross my engines
Together we could break this trap
We'll run till we drop, baby we'll never go back
Oh, will you walk with me out on the wire
Cause baby, I'm just a scared and lonely rider
But I gotta know how it feels
I wanna know if love is wild, babe
I wanna know if love is real



wöwö forts.

sitter och dricker kall obóy och lyssnar på lykke li. var massa sol imorse men nu är det ack så mulet.
ska dra med tobbe in i duschen strax.. har dö ont i ryggen så ska be han knåda lite på mig.
orkar inte laga middag ikväll så vid 17 ska vi åka till brunnsbo och äta pizza. de har bra service där och personalen är jätte trevlig, plus att man får några pizza bröd sticks och två små skålar med dip att doppa i medans man väntar på maten. super jummie! borde de ha på alla pizzerior. brunnsbo, i like ^^
sov till 12 idag och ändå är jag svintrött. förstår inte... kanske är den här årstiden som ställer till det. tänk om det var sommar... då kunde man legat på en filt i gräset nedanför vår ballkong och stekt i solen. gött
det blir inga vidare långa inlägg på min  blogg hehhe.. nog dö tråkig läsning i guess. ingen behöver läsa den, den finns endast för att jag ska ha någonstans att fundera på och rensa igenom alla 1700 tankar som surrar omkring innanför pannbenet. jag vet jag varit en riktig bitterfitta på sistonde och därför blir mina inlägg inte lika rooliga som de kan vara när humöret är på topp. ni får bortse från den här tråkiga sidan av angelica brieger och tänka på mina goda sidor istället.
puss på folket


wöwö

vart inte så mkt alla hjärtans dag firande för vår del igår.
tobbe spela wow och jag satt å drack red bull grogg.
tomas kom förbi en sväng å hälsa på oss och jag haffade en cigg.

det var väl typ det

Trött

Precis kommit hem från stan. Iskall om händerna och ont i ryggen. Man kände sig så fräsh och fin när man stack hemifrån men nu är man inte lika cool. Förutom om händerna dvs.
Att söka jobb är kul ibland och idag är det ju finfint väder vilket gör det hela skönare när man spatserar runt och ler och "säljer sig själv". Men blir så trött när man inte får världens bästa resultat, trots att man verkligen anstränger sig. Känns som jag har så mycket att ge och jag vet att jag skulle arbeta hårt om det behövs, och ändå är det inte lättare för det. Två ställen av alla ställen jag sökte på idag var positivt inställda och en kaanske skulle höra av sig, resten var ju sisådär.

- Hej! Söker ni personal eller kommer ni att göra det lite längre fram?
- Nej du, tyvärr så har vi fullt.
- Nej vi håller faktiskt på att skära ner på personalen just nu.
- Nu under varseln och allt så kommer vi inte behöva anställa nytt på länge.
- Kom tillbaka i sommar, då kanske du har mer tur..


Jag känner mest för att dra täcket över huvudet och ligga kvar tills bättre tider kommer.
Om de kommer...

jagminns

jag minns förra sommaren, alltså inte i somras utan den innan. det var verkligen en toppen sommar. allt var så lätt då och allting bara rullade på. det var sommaren jag tog studenten, det var sommaren maria och jag umgicks i princip varje dag och låg i solen och rökte och skrattade i spö regn och låg topless på klipporna vid hummelmora. det var sommaren jag var ute hos farmor på svartsö en-två veckor som jag brukar och jag minns speciellt en varm dag då jag cyklade till insjön och det inte var någon där förutom jag och jag badade naken och simmade och det var som att vara ensam i det oändliga och ett med naturen. där skulle jag vilja vara nu. där i solen vid vattnet med den friska luften och solen i ögonen och myggbett på benen och skogsmyror och blåbär och grusväg och trollsländor. och den där lycko känslan i magen.
det var sommaren 2007 och jag träffade tobias i augusti. det var någonting med den sommaren som jag aldrig kommer kunna glömma bort. det finns nästan bara glada minnen vad gäller den sommaren. det var den bästa tiden i mitt liv sen jag var liten.





Jag älskar dig

Du kan få mig hur lätt som helst
något så simpelt som att du håller mig hårt
blås på det onda, ta bort allting svårt

Du kan få mig hur lätt som helst
om du ler när det regnar och fångar min blick
i en tid där ingen nånsin ler och fångar min blick

aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig.


Det fins ingen som du
Och kommer aldrig att finnas
I love you
Always and forever.



True Blood

Heej folket!
Jag vet att jag inte har skrivit något blogg inlägg på ett tag. Skrivit lite i min dagbok på helgon.net istället, men ska väl vara duktig å skriva här också. Egentligen så mycket roligare att skriva inlägg här ;p
Tobias och jag är beroende, inte av nikotin eller alkohol (eller sex) utan av en serie Tobbe laddat ner, en serie vid namn True Blood som enligt wikipedia (om man kan lita på dom) kommer sändas i Sverige i oktober i år. Vi har snart kollat färdigt på serien haha, suckers! ;p Och åhhh vad den är underbar! Grymgrymgrym. Vi sitter klistrade framför datorn varjde dag när han kommer hem från jobbet och ser typ 2-3 avsnitt på raken. Och somnar sent varje natt. Fyfy på oss. Snart kommer ju det roliga vara slut om vi fortsätter i den här takten :|

Jag skulle göra pannkakor igår och det slutade inge bra. Precis när jag skulle börja steka mina pannkakor så lyckas jag putta till bunken med smet så den åker ner på golvet och det är tamefan smet överallt! På bänken, på golvet, det har tillochmed lyckats kila in i springorna i de lägre köks skåpen. Så jag räknar tyst till 10 och sätter igång att torka. När jag är klar, typ en timme efter för det var ett hav av kladdig smet, så funderade jag på att göra om alltihopa men kände att orken hade försvunnit och nu var jag bara väldigt väldigt hungrig och sur, så jag stekte av den lilla smet som fanns kvar i bunken och fick i mig iaf 4 pannkakor. Sedan satte jag mig på sängen och surade...

Idag har jag disk och dammsugning framför mig. Har sökt på ams sen jag gick upp imorse och imorrn tänkte jag börja så smått med att söka jobb inne i stan. Brunnsparken står först på listan. Sen ska Sofie vara med någon dag också och hjälpa mig med vilka spårvagnar jag ska ta för att nå alla ställen, inte helt haj på det där ännu. Om man skulle vilja åka bort till Haga exempelvis så vet jag inte hur.
Fast man kan ju iförsej alltid gissa...

Här kommer ett klipp med temasången till True Blood. Lyssna och njut ^^


RSS 2.0