Onsdag

Hå hå jaja.. Idag skulle jag egentligen vara duktig och åka och lämna CV/personligt brev på ett ex antal ställen här i backa och om jag hinner, även borta vid backa plan. Men icke sa nicke... Några gubbar är här idag och fixar med ventilationen i lägenheten så jag måste vara hemma så dom kan komma in. De var här nyss och kommer tillbaka vid tvåtiden trodde dom, så jag törs inte lämna byggnaden. Ska äta nåt nu och sätta igång med disk som borde ha diskats igår kväll. Fyfy på mig.

Checkade in bloggkoll nyss och läste de senaste inläggen på de bloggar jag följer. Blir riktigt avis. Alla har så intressanta och lugna liv verkar det som. Både de äldre och de yngre. Nu säger inte jag att mitt liv är tråkigt, men jag beundrar dessa människor. Speciellt mammornas bloggar där de skriver om sina små småttingar och hur vardagen ser ut. Dom har sådan koll allihopa och om någonting skulle gå fel så löser det sig alltid till det bästa. Jag vill bli en riktigt cool mamma, men som allting ser ut och som min ekonomi är nu osv osv osv - kan skriva en lååång negativ lista, så är tiden inte inne för det. Även om jag skulle vara det.. men vad mindre ensam man skulle känna sig med ett litet barn som man älskar av hela sitt hjärta och som älskar sin mamma tillbaka. Det skulle aldrig vara knäpptyst här hemma, dagarna skulle vara fyllda av lek och bus och skratt och liv.
Men min vardag skulle kännas bra just nu även utan barn, bara jag hade ett trivsamt och lönsamt jobb och lite mer vänner här i göteborg, förutom Elin, Madde och Sofie. Inte för att ni inte räcker till, ni är bäst <3 Och pengar. Pengar pengar.. Med pengar skulle jag kunna bidra med saker till lägenheten och med mat och kunna öppna ett sparkonto och lägga undan två-trehundra kronor i månaden till andra ändamål. Bara att ta en fika med en kompis kostar skjortan! Det är fan inte rättvist. En sak till som skulle göra mig gladare är om solen tittade fram lite oftare. Kommer knappt ihåg när jag såg den senast.
Nu har jag gnällt av mig lite grann här så nu kan jag äta lunch och låtsas att jag är rik och snygg och precis sådär. Ciao



Snabbt inlägg

Sitter och äter snabbmakaroner och stekt korv, sån där mat som man inte äter så ofta (iaf inte jag) men som går fort att tillaga då man har bråttom. När jag är färdig ska jag hoppa i skorna och gå till Hemköp å handla mjölk och bröd. Sedan hem och diska och göra snyggt i köket. Sen innan Tobbe kommer hem, ska jag sjunka ner i ett varmt skum bad och bara njuta och ha en stund för mig själv. Jag har suttit och sökt jobb på ams sedan jag gick upp imorse!
Ikväll ska vi spela Spore som vi laddade ner igår (så kuuul) och titta på det senaste House avsnittet :) De kommer bli mysigt.
Nej nu måste jag rusa! Puss på er

Gothenburg again

Jepp här är jag igen. Precis diskat, tänkte packa upp ännu en kartong nu och sortera kläder i diverse högar. Tobbe är med Tomas ute nånstanns och handlar en krok till taket där en lampa ska sättas upp i hallen, för kroken innan var värdelös.
Rasmus kom och hälsade på oss igår kväll, spann och kurrade och låg i knä och var hur go som hellst. Sedan fick han gå ut igen när vi skulle sova förstås, men får se om han dyker upp ikväll igen. Nu när han inte är vår katt längre så får vi ju inte mata honom eller låta honom tro att han bor här. Lite svårt det där.. särskilt när man är så fäst vid honom som vi är :/ suck..
Tänkte bara skriva ett kort inlägg. Låta er veta att jag lever. Är som sagt i Göteborg igen. Imorrn ska jag träffa Sofie och leka lite i stan. Fick tre presentkort på Gina Tricot i julklapp, allt som allt 700 kr, som jag måste spendera. Behöver nya byxor och  tröjor å toppar. Kanske underkläder också. Det mesta jag äger i klädväg är super gamalt, det som är "nyast" har jag fått i present när jag fyllt år eller när det varit julafton. Så det ska bli roligt att få shoppa imorrn. Inte ofta jag gör det. Inte äns då jag faktiskt har råd brukar jag göra det. Vet inte varför... Jag är tråkig. Lägger pengar på annat som inte är lika nödvändigt.
Nu har jag inget mer på hjärtat gott folk. Skriver eventuellt mera imorgon.

Hej svejs i lingonskogen!!!

My cool

Hello ppl!
Hoppas allt är bra med er, ni få men underbara som läser min blogg. Sov väldigt länge idag, typ till ett :S Det skulle jag inte göra. Hyshhh säg inget till nån okej. Jag sitter här vid skärmen och har ont i munnen (men se det lindrar vi med lite voltaren muahahaha) och börjar bli smått hungrig. Bara jobbigt å äta just nu när man inte kan gapa så stort... sedan är jag nojjig som fan att stygnen ska gå upp, har aldrig blivit sydd i munnen förut. I know, I'm patetic. Men men... what to do what to do.. Maria ringde mig vid halv elva idag och ville ses en stund ikväll :) Roligt roligt. Har inte varit utanför dörren sådär överdrivet mycket sedan min operation. Blir bara sur och gnällig när det gör ont i munnen och är inge vidare trevlig att umgås med. Men med lite piller i kroppen och mat i magen så borde det gå. Tänker testa det ikväll iaf.
Har återupptäckt en låt med Broder Daniel, som för övrigt är ett band som jag aldrig direkt gillat eller lyssnat på, men det finns två låtar som jag tycker om med dom och Superstar är en av dom. Det får mig att tänka på Fucking Åmål. Jag gillar den filmen, faktiskt än idag. Tror jag ska köra lite nostalgi och titta på den någon dag. Mwihi.
Nu är det bara 2 dagar kvar så är jag tillbaka i götet. It will be very fun :) Då ska det handlas möbler, sovas i tempur säng och fixas med mattor och eventuellt handla nya gardiner och massa annat skoj. Ska bli skitkul att se hur fint det är nu med ny färg på tapeterna och inglasad ballkong och nytt kök och nytt badrum. Spännande!
Nu ska jag äta lite rester från gårdagens middag och vid senare tillfälle kanske spela lite The Sims eller dyligt. Puss på er









Long time no seen

Oh oh oh...
Hej på er. Jag har varit vrålförkyld/influensa och nu är jag frisk nog att sitta upp utan att svimma. Febern har gått ner och huvudvärken också. Det som är kvar är smärtan i alla leder, framförallt ryggen och hostan som är grunden till alltihopa. Fifan. Pappa kommer och hämtar mig om en stund och imorgon ska tand jäveln bort! Funderar på att fråga om de skulle kunna snitta och rensa lite på samma ställe på andra sidan också för där har jag någon infektion som gör piss ont! De kommer säkert inte göra nåt åt det... så om det inte lägger sig får jag senare åka och fixa det oxå. Kuul.

Den 23e ska jag ner till Gbg igen :) Mamma är snällis och har betalat min biljett, hon ska nämligen flyga från Bromma ner till Kenneth då och SJ biljetterna är så dyra nu (bara att åka med Inter City kostar 800 spänn å uppåt), så jag får flyga med henne den här gången. Skulle ta buss från Landvetter till Gbg när vi landat - men nu har Kenneth sagt att han tänker skjussa mig eftersom han ändå ska hämta upp mamma! Så snäll!!!! Där sparar jag 50-60 kr ^^

See ya!

Som jag hade dig förut.

Lägger upp ännu en låt  länk från youtube med Melissa Horn där hon sjunger en duett med Lars Winnerbäck, två underbara artister och vackra röster tillsammans i en och samma låt - kan det bli bättre? Gråter nästan en skvätt när jag lyssnar på den här. Finns nog fler som blir berörda av att höra den kan jag tänka mig.

Melissa Horn feat Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut:
http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=channel

Den där känslan...

Jag låter sången berätta. Den stämmer in så totalt mitt i prick, att det inte behövs några ord.

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka:

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c&feature=channel

Arghhhh?!!?!

Hå hå ja ja... Jobbig dag. Tobbe har varit kräksjuk sedan kvarti 4 imorse och varit uppe å spytt varje timme sen dess förutom de senaste tre, då han bara ligger i soffan och sover med täcke å kudde. Lider med honom :/

De ringde från Karolinska och har bokat om min tid till den 19e januari vilket jag är helt pisst på för allting sabbas nu. Jag ska ju åka hem nu på söndag och hade tänkt åka ner igen nån dag efter operationen är avklarad, vilket den skulle vara den 12e men nu är tiden då ändrad till den 19e. Biljetten går inte att boka om vilket betyder att jag e tvungen att åka varken jag vill eller inte - och jag kommer missa Tobbes flytt tillbaka till den renoverade lägenheten och det var tänkt att jag skulle vara här nere och hjälpa till med allting och planera tillsammans med honom men nu spricker ju allt det, för det kostar för mkt att flänga upp å ner hela tiden. SJ är ju inte direkt kända för sina superbilliga biljett priser... Helvetes jävla piss skit!!!!!!!
Får ta å åka ner sen senare då efter den 19e men de blir ju inte samma sak... Det är nu han behöver hjälp inte då, lr kanske då också men....fan.... Blir så trött på hela systemet och allt allt allt.
Det blir alltid såhär, man kan aldrig lita på att nånting går lite smidiiigt fram för en gångs skull!



I need to speak to someone..!

Vaknade sent idag, fy på mig. Vid ett. Sen dess har jag fyllt upp diskvatten så att glas och porslin kan få ligga och gotta sig innan jag tar i med hårdhandskarna. Jag har även ätit en köttbulle direkt ur paketet (föredar faktiskt kalla före varma..) och druckit persika te och ätit mig läcker på Marianne godis. Vilket jag måste göra oftare för det är så satans mumsigt! Inte bra för hälsan kanske men ey, det är inte cigaretter heller right. Och jag har inte rökt på ett par dagar nu....duktig som jag är!
Eller snarare,  jag är inte duktig, utan arbetslös och har inte råd med cigaretter....ajdå...det som lät så bra först. Eh...
Skuttar runt i randig tröja utan bh och är tillåmed osminkad. Oh my god. Det snöar i Göteborg idag. Kanske inte just för tillfället men det gjorde det vid åtta imorse. Alldeles vitt ute. Jag hade tänkt ta en promenad men nu får jag se hur det blir med det. Det är ju liksom inte nå vidare varmt ute :S
Har vantar å mössa men glömde min halsduk i Stockholm! Oh noes!
Funderar på å boka ett möte med min "psykolog" när jag kommer tillbaka till huvudstaden. Mycket som åker omkring innanför pannbenet som jag inte har en aning om vad jag ska ta vägen med någonstans. Det kanske inte hon heller vet... Kanske bättre att träffa Maria och sitta invirade i filtar på lundskolans lastkaj runt elva på kvällen. Eller hålla till hemma hos Johanna och laga sushi :) Jag kommer hinna med både och. Men jag känner att jag behöver få ventilera mig på något vis... Inte för att jag känner mig nere eller gråter varje natt, utan för att jag måste lägga alla saker i rätt fack så att säga. Skriver apropå ingenting på en ny novell på Tobbes laptop :) Jag har haft skrivkramp sen typ 2an i gymnasiet och nu Äntligen börjar inspirasionen komma flödande till mig. Saktasakta. Får se hur det hela slutar och om resultatet blir något att hejja för.
Nu ska jag diska. Puss



Hejsan

Sitter och lyssnar på thåström och ska snart dricka kaffe och äta frulle. Mysig guld sol ute, antagligen också förbannat kallt. Kanske blir en promenad senare frammåt eftermiddan :) Jag är trött som ett as. As usual.

RSS 2.0