Miss red hed

Btw, har jag berättat att jag är rödhårig numera? :)



I like ^^

Hej hallå eskimå

Söka jobb är sisådär halv roligt... det är chill att maila runt och lyssna på musik samtidigt, det måste jag medge. Hoppas det här "slitet" ger mig nånting också annars suger det.
Klockan 15:47 ska jag träffa Benji inne i stan och fika. En gammal barndoms kompis från lågstadiet, de ni. Så tufft. En latte är jag sugen på så det får det bli.
Hoppas det inte börjar regna bara :(
Ikväll ska jag äta middag med min far och Lotta. Blir fisk gratäng med mozzarella sallad. Mums! Sedan får jag se vart kvällen tar mig...

Btw, igår träffade jag ju söta Johanna och åt sushi. Senare på kvällen blev det White Russians ^^ Det var najs! Jag sov över också. Det blev rätt så sent ;) he he

Puss på alla som förtjänar

Nattinlägg

På torsdag ska jag äta sushi med Johanna! Åhhh längtar. Har haft sushi sug i flera veckor nu.
Har egentligen inte råd men ska skrammla ihop några 10or så jag kan köpa några bitar iaf.
Och vi ska till ett ställe i Vällingby där de har stooora sushi bitar, så mätt blir jag nog.
Jumjum säger jag bara :)

Drömde två mardrömmar igår natt och sov skitdåligt så har ingen vidare lust att försöka sova. Funderar på att lägga mig å läsa fram till 5-6 å sen sova när de börjat ljusna till typ 11-12..
Vet att det är barnsligt beteende men kan inte rå för det. Jag är en liten rädd hare :/

Puss på er




Holdmeclosetoyourheart.

Hej.
Inte skrivit på länge, inte sen jag kom tillbaka till Sthlm. Vad har hänt sen dess då?
Inte mycket. Samtidigt som det har det.
Haft storgräl med både mor och far så just nu trivs jag inte hemma.
Träffat både Maria och Johanna och jag gjorde en foto session med Johanna som blev jätte fin.
Mitt humör varierar från dag till dag. Ibland upp ibland ner. Jag plasserar mig helst mitt emellan så man kan väl säga att jag mår okej. Varken mer eller mindre.
Sen finns de ju alltid solskensdagar och dessa tänker jag spara på.
Angående komvux och mina planer att plugga så kanske det inte händer nåt med de idéerna förräns i höst. Tills dess söker jag jobb as usual...
Och träffar och umgås med de jag tycker om och försöker få till det där solskenet i mitt liv.

P&K
----<--@

Hej på folket

Här är jag, åter igen i Stockholm sedan igår. Helgen so far har varit bra. Idag har jag umgåtts med bästaste Maria och druckit kanel te och ätit kanel bulle, samt hoppat runt som galningar till hög musik. Very nice, very nice indeed :) Du är mitt lyckopiller <3 Du är min painkiller. Tack vare dig kommer jag ta mig igenom det här.
Just nu äter jag mackor med korv och vitlöks ost och en med kantarell ost å en med vanlig ost. Dö hungig, hade gärna dratt i mig en stor kebabrulle med bröd och massa vitlöksås. Eller ännu heldre en 12 bitars sushi! MUMS!

Har inte allt för mycket att skriva. Ville mest säga hej och "höra av mig" lite. Imorgon ska jag till kommunen och prata med dom och sedan ska jag ringa till komvux och diskutera mina planer att plugga upp matten. Hoppas allting går som smoort.
Vidare planer för kvällen innan de blir sängen, blir nog tv tittande och mys för mig själv i soffan. Känner mig lite ensam eftersom jag är all by my self hemma. Men min far kommer nog vilken minut som helst kliva in genom dörren.
Puss på alla som förtjänar

ps: i miss u

Will I be happy one day?

Precis tittat på Låt den rätte komma in. Har läst boken förut och den stämde ganska så bra in med filmen. Inte så läskig som jag hade hört att den skulle vara. Jag fixade att se den utan att sitta och hoppa i soffan med andra ord. Gömde mig bakom en kudde bara två gånger ^^

Om en stund ska vi sova. Sista natten tillsammans, kanske någonsin. Jag har lite svårt att sätta fingret på vad jag känner. Kanske tomhet. Kanske nedstämdhet. Nånting där mitt emellan iaf.
Jag önskar saker och ting hade kunnat slutat annorlunda. Fast kanske är ändå det här det bästa sättet någonting kan sluta på.. Vi skiljs åt som vänner och vi kom fram till detta tillsammans.
Vad framtiden planerar för oss det vet jag inte. Kanske blir det en vacker saga igen. Kanske inte. Hur som helst hoppas jag vi klarar det här. Jag hoppas vi inte blir alldeles för deprimerade när vi är ifrån varandra. Jag hoppas vi slipper känna oss ensamma på nätterna alldeles själva i varsin säng. Jag hoppas det här kommer att fungera. För om det här gäller för alltid så har vi inget val.
måste vi klara det.



Nobody said it was easy
Oh it’s such a shame for us to part.
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard.


I’m goin’ back to the start...








Önskelista 2009


Eller

Dessa hörlurar är så gryymt läckra! Ah mini orgasm

Ny mp3 spelare vore najs.


Ohh snart är det här! :D



Om jag nu lyckas ha råd med nåt av det här i år så står en laptop högst på listan. Definitivt.
Och The Sims 3 :) Sen om man har tur får man lite saker i julklapp också ^^ ehe...
Dom där hörlurarna alltså, shit shit shit! Nästan ryser. Att nåt materiellt kan vara så hett!

Förberedelse

Håller på att packa kläder och titta i kartongerna som står i vardags rummet. Hittade en liten låda med diverse små saker i, bland annat ett armband som jag använde år 2007 och som Tobias fick när vi var nykära. Att han har sparat det gör mig väldigt rörd :* Det är tillåmed trasigt för snöret gick sönder och några pärlor fattas, men han har sparat det ändå.




Ensamhet

ge mig två paket marlboro, en termos te och en filt.
placera mig därefter på en ö mitt ute i havet och låt mig sitta där ett tag...



Tired

I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless lost under the surface
Don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes
(Caught in the undertow, just caught in the undertow)
Every step that I take is another mistake to you
(Caught in the undertow, just caught in the undertow)

I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

Can't you see that you're smothering me
Holding too tightly afraid to lose control
Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you
(Caught in the undertow just caught in the undertow)
Every step that I take is another mistake to you
(Caught in the undertow just caught in the undertow)
And every second I waste is more than I can take

I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

And I know I may end up failing too
But I know You were just like me
With someone disappointed in you

I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

I've become so numb I can't feel you there
Tired of being what you want me to be
I've become so numb I can't feel you there
Tired of being what you want me to be

Dagens påhitt

Hå hå ja ja... Sitter och väntar på att klockan ska gå. 12:30 tar jag bussen till Hjalmar Brantingsplatsen och därifrån tar jag spårvagn 6 till Vågmästareplatsen. Japp, jag ska till Arbetsförmedlingen på gruppmöte klockan 13:00. Very funny. Ursäkta för att jag låter så anti men det beror på att jag varit på ett sådant här gruppmöte innan när jag bodde i Stockholm. Det hela innebär att man sitter i ett rum med några andra arbets sökande och lyssnar på arbets förmedlare som pratar om jobb och om hur arbets marknaden ser ut idag etc etc. Sen får man lite papper å ta med sig att titta på hemma och eventuellt får man prata själv med en arbets förmedlare efteråt, men ofta får man boka tid vid senare tillfälle. Det är typ allt. Håller på högst en timme tror jag. Men men, går jag inte dit så skrivs jag ut ur arbetsförmedlingen igen och de har jag ingen lust med.

Har ont i magen då och då och mådde illa både inatt och natten innan. Undrar just vad det beror på. Min mens tar slut idag och börjar äta vanliga p-piller ikväll. Så jag hoppas det går över för det är inte så roligt det här :S Kanske äter för lite, eller för mycket. I don't have a clue.

Bah! Nyss var det super fint väder och nu är det massa moln igen, kanske tillåmed regn moln. Weii.. Det kunde gärna fått hålla i sig liiite längre. Längtar till sommaren. Längtar efter Maria. Om jag åker till Stockholm snart så kommer jag krama sönder henne när vi ses <3 Hårthårt :)
Nepp. Nu ska jag pyssla med nått annat!
Pussel


Kvälls inlägg

Jaha ja. Här sitter man igen. Spelat The Sims några timmar och åt nyss nudlar med biff smak. Massa mumsi. Tobbe är iväg och åker bil med en vän och lite så. Han lär komma hem strax och då ska vi sova. Börjar redan bli tröttis..
Imorgon ska jag till arbets förmedlingen på gruppmöte. Intressant. Hoppas det ger mig något. Sedan får jag se om något jobb hör av sig. Om inte så är planen this far att åka till Stockholm på typ fredag lr nästa vecka och därefter försöka komma in på komvux och plugga upp matten några veckor. Blir till att bo hos päronen igen dåra under den tiden. Sedan får vi se.
Nu kom Tobbe hem och Rasmus har han med sig :) Ska ta och ge han lite korv för nåt bättre i katt väg finns inte.
Puss på er å godnatt



Män som hatar kvinnor

Hej gott folk. Är hem kommen från att ha sett på bio med Tobbe och familj. Vi tittade på Män som hatar kvinnor och jag råder alla som inte har sett den att se den och ni som funderar på att se den, go on don't wait!
Utan att avslöja för mycket av filmen eftersom någon kanske läser detta som inte har sett den, så kan jag säga att man träffas av många olika känslor och vissa scener är så intensiva att man drar efter andan. Filmen är intressant och jag tror inte de som läst böckerna kommer bli besvikna, förutom att det finns delar som är bortklippta, men filmen är otroligt välgjord och de har tagit med de viktigaste delarna vilket ur min synvinkel, är viktigast. Sedan vill jag även tillägga att är man väldigt känslig och har lätt för att ta illa vid sig av otäcka scener så bör man tänka en, två gånger innan filmen ses. Jag mådde psykiskt dåligt och fick ordenligt ont i magen då och då. Men, ett stort men, det är bra att de målat upp det precis som det faktiskt går till och man ska beröras och uppröras. Det är bra att film kan få oss att öppna ögonen och Se verkligheten.


Sitter med Tobbes laptop på en kudde i knät nerkurad i sängen. Inte det bästa sättet att använda en dator på kanske men ack så mysigt. Plus att han använder den "riktiga" datorn så jag har ju inte så mycket val :p Jag vill ha en egen laptop actually. En rosa med grymma högtalare med bra ljud så jag kan spela en massa musik när jag sitter och skriver mina memoarer ;) muahaha.
Puss på er

Ps:

You don't have to be rich to be my pearl
You don't have to be cool to rule my world
Ain't no particular sign I'm compatible with
I just want your extra time and your kiss

Stirb Nicht Vor Mir (Don't Die Before I Do)

Jag älskar älskar älskar den här låten <3



Hey

Idag ska jag slänga en del plast kartonger och diverse prylar en bit ner på gården. Och dammsuga. För nu är det rysligt dammigt här och jag har tänkt dammsuga för flera dagar sen men det har aldrig blivit av. Jag har gjort annat istället... Men idag ska det ske. Annars vet jag icke vad som händer idag. Har lite saker jag ska diskutera med Tobias när han kommer hem ikväll. Lite saker jag funderar på. Det känns som jag har nya projekt hela tiden men ingenting blir av. Hmm...

Baka kanske man kan göra idag. Baka baka liiten kaka. Fast jag vet inte vad för kaka, blir nåt enkelt kan jag tro. Har ingen jäst hemma men bakpulver finns så kanske någon variant av sockerkaka lr så. Hade det funnits sylt hemma så hade jag gärna gjort en rulltårta men nu finns det inte det... Suck. Eller så struntar jag i att baka och gör nåt annat istället. Jag vet inte jag vet inte. Jag vill ha jobb! Orka sitta här å mögla dag ut och dag in. Fick tillbaka min ansökan från Rusta i Kållered igår med svar att de gått vidare med andra sökande. Alltid så käckt när de avslutar  "men vi är tacksamma för att du sökte tjänsten!". Som att jag har någon nytta av det nu... o.0
Roliga planer inför augusti månad. Mer om det senare... kan inte säga nåt om det ännu eftersom jag inte vet hur det blir :) Men ohhh så roligt det kommer vara Om det blir av! :D



This is my way of saying I still got a great ass!
When I try to..

Strip Music - Desperation


Come on and cleanse my soul now
Oh, I have to feel it
C’mon and be my baby
I think you are the last of a kind, yeah
I will tell you anything
And I will take you anywhere you want
C’mon and be my baby
I think you are the last of a kind yeah

Why do they stare at me for?
Do I have a special glow when I dance?
C’mon and be my baby
you know I am the last of a kind, yeah
I’m left outside now
and it will take more than this to get in
C’mon and be my baby
I think we are the last of a kind, yeah
 
C’mon and dance a little closer
I want you to taste the salt in my sweat
Be my baby
You know we are the last of a kind, yeah
I can’t shake this desperation
I don’t want to feel like this anymore
So be my baby
I think we are the last of a kind, yeah

Desperation!

I knew it
I’m gonna have to tell you
My darling desperation
Let me go

Hymn to her

I thought, thought that I could find a way 
To beat the system
To make a deal and have no debts to pay
I'd take it all, I’d take it all, I'd run away
Me for myself first class and first rate


- Utdrag ur All that you have is your soul av Tracy Chapman

Brand new key



Well, I got a brand new pair of roller skates
You got a brand new key
I think that we should get together and try them out you see
I been looking around awhile
You got something for me
Oh! I got a brand new pair of roller skates
You got a brand new key


Nu ska jag hänga tvätt och sen ska jag diska.
Puss på er

RSS 2.0