På lunch

Mwaha min lön har kommit nu och jag tror det är ca 10.000! :)) Weeei! Ska träffa Maria och handla en jacka efter jobbet till sommaren nu när min är alldeles för varm, osså ska jag nog köpa hem lite sushi ;) mumma. Lyx!

På fredag kanske de blir så att jag drar till stan med Maria och Johanna och tar en kall bira på ngn ute servering ^^
Hoppas det blir strålande sol! Ska tydligen vara vackert väder hela veckan :D Mm I'm happy..


(And I so love you Jerry mineminemine <3)

Pussel


Sweet temptation

Tjaba!
Jag gick upp vid kl 12 idag, låg och myste lite. Älskling sover fortfarande (han är så jävla söt) och jag får se när han vaknar till. Låter honom sova för han har väldigt svårt att somna på kvällarna och är vaken hela nätterna i princip. Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Beror på om det blir vackert väder eller inte. Jag vill ha sol! Nu är det snart sommar :D
Jätte hungrig och vill gå och ta mig en macka, men törs inte ifall att de låter för mycket för ute i vardagsrummet ligger Jerrys syster och hennes två tjejkompisar och sover, de hade en liten hemmafest igår och var vakna till fem imorse eller längre tror jag. Vet inte helt säkert. Och jag vet själv hur man känner sig när man är lite lagom bakis och seg sådär och då vill man inte störas i onödan. Så jag tror jag väntar ett tag till. Iaf tills jag hör några vakna ljud eller tills Jerry går upp.
Älsk har fått tag på The Sims 3 förrästen! Det kommer inte ut i butikerna förräns i juni.
Jag är helt såld, precis som jag visste att jag skulle bli. Det är mycket bättre och roligare och på många sätt verkligare än de gamla sims spelen. Ska köpa det när det kommer ut sen för det blir jobbigt i längden att "bråka" med Jerry om vem som ska spela när ;)
Nu ska jag nog spela lite bara för det. Och pussa min snutt på magen.

Kram på er


En aning sent

Tycker de är roligt att de finns folk där ute som verkar läsa min blogg och gärna vill att jag ska skriva :) Trodde inte det var någon som läste om mitt ytterst "intressanta" liv (ana ironin) men de gör det alltså. Jag blev lite rörd måste jag säga.

Jag är dötrött och fattar inte varför jag sitter här och häckar när jag borde ligga i sängen för länge sen. Jag ska upp 6 vafan. Mamma väcker mig på morgonen när jag bor här. Det är schyst, då får man känna sig liten igen för ett tag. Och låtsas som om man inte alls ska bli 21 i år. Jag både längtar och ryggar tillbaka. Glad att jag har jobb och mitt stora mål är att skaffa egen lägenhet (minst bo inneboende tills vidare hos någon) och få bli vuxen i Min takt och ta ansvar på Mina villkor. Det är dags för det och har varit väldigt länge. Konstigt att pengar kan ge så mycket egentligen. Och ganska sorgligt att det gör så stor skillnad. Jag verkligen längtar tills jag får min lön nu. Inte många dagar kvar. Ska öppna ett sparkonto och lägga undan några tusenlappar i månaden (helt sjukt att jag kan göra det nu!) och spara ihop till framtiden + en laptop som jag planerar att inhandla och resa utomlands vill jag gärna göra. Kanske behöver en ny mobil också men det är inte det viktigaste. Dock klagar vännerna på att det brusar och hackar i min telefon när jag har full mottagning och att jag pratar jättelågt när jag pratar i normal ton. Så en ny mobil får det bli.. nån gång iaf. Det är ett löfte.
Nu ska jag krypa i säng och ringa Jerry älsk och säga godnatt till honom.
Någon vidare uppdatering vart det inte :p Jag jobbar och kommer hem och äter och chillar.
Det är typ det. Blir mycket mer blandat på helgerna, lr mer än under veckorna åtminstonde för jag jobbar ju som sagt och kommer hem som en sengångare varje dag. Hå hå ja ja.
Men det lönar sig.


Godnatt puss
(idé till en framtida tatuering förrästen^^)

At work

Hej hallå eskimå
Lunchen är precis över och jag ska fortsätta jobba. Förutom paper cuts är jag allmänt duktig på att skada mig här. Idag skar jag mig på tejpen (alltså där man river av). Ser självmordsbenägen ut O.o

Ville bara säga hej
Puss&Kram ppl

Inför helgen

Imorgon ska jag hänga med Cissi å Johanna efter jobbet :) Äta pizza å dricka öl. Vad manligt de låter :p Sen ska jag åka till min älskade älskling! <3 och sova där å va där till söndag. Då ska jag träffa mina tre kusiner och äta sushi! :D Kommer bli en bra helg det här.
OCH jag tänker sova så lääääänge jag kan!

Puss på er



4 saker

1. Mina dagar består av många PAPER CUTS!!!?
2. En av Jerrys katter har fått kattungar (äntligen, som vi har väntat) å i helgen ska jag få se dom :)
3. Varför blir jag alltid hungrig på sena kvällar/nätter? Det e inte bra.
4. Jag använder stora kläder så att jag ser mindre ut... (tillagt något bittert..)




Godnatt

Answer

Svar på kommentar:

Jerry och jag träffades via helgon.net. Vi började prata där rent allmänt och snackade långt in på nätterna i timtal. Vi träffades även i verkligheten. Sedan hände lite saker med mitt ex Tobias och han och jag provade att bli tillsammans igen och jag bodde ännu en gång i Göteborg. Vi hade förhoppningar men de gick knackligt fram och tillslut tog det slut. När jag kom hem till Stockholm ville jag helst vara ensam lite och kände mig ledsen och förvirrad av allting och visste varken ut eller in. Jag hade funderingar på att börja studera men de ideérna sprack.
Jag och Jerry började ha kontakt igen och idag är vi här där vi är nu :) Vi blev tillsammans tillslut på riktigt och jag är så glad att det blev såhär fint. Att vi fick en chans han och jag.
Det känns jättebra och jag gillar honom mer och mer för varje dag som går <3
Du gör mig lycklig älskling


Måndag igen

Tjaba. Hoppas allt är bra med er alla där ute :) Jag mår finfint!

Fick en förfrågan att skriva hur de går med mitt jobb och Jerry, så sure de kan jag väl göra.

Sitter på jobbet just nu. Precis ätit lunch å nu tar jag de lite lugnt här vid datorn. Jag trivs jättebra, ensam tjej med ett gäng killar xD höhö. Snackas bara sex i princip :p Men de är kul. Vi driver med varandra hela tiden. Tror dom tycker de är najs att ha fått hit en brud. Janne sa att de är ett gäng apor, att Ken är en chimpans och Mange en gorilla. Jag fick bli en silkesapa ;p Fan va gullit.

Med min älskade Jerry går det jätte bra. Han får mig att skratta och gör mig hel på många sätt och vis. Vi kan ligga och kyssas i timtal och han masserar mig ibland (lyx). Det bästa är att han är så jäkla lugn, han stressar inte upp sig för småsaker. Och vi pratar mycket med varandra, diskuterar och pladdrar på. Kort och gott : Jag är kär <3 Han är underbar :)

Jahopp det var det de. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Ska hem till mor.. hoppas det går bra och hon inte sovit på fel sida idag.. Blir lite tv tittande och chill i soffan. Kanske lägger mig i sängen och läser en bra bok oxå. Får se. Om Maria hör av sig kanske vi tar en promenad. Blir en lugn kväll för mig med andra ord. Jag har ju nyss vart vrålförkyld så.
Nu ska jag avsluta här. Grabbarna kommer tillbaka från lunchen snart. Jag hade matlåda med mig som vanligt.

Puss på er och ha det bäst!



RSS 2.0