Fill up my senses

Hej god vänner! Det var ett tag sen sist.
Ska strax sova så blir ett kort inlägg. Ska ju upp 5 imorrn.. uscha. Är i väsby nämligen och tar lite tid att åka härifrån och vill ha en timme på mig på morgonen. Måste hem å hämta matteboken och sen åka till komvux och ha lektion. Sen hem och plugga plugga plugga fredag, lördag kväll (syrran ska fira sin födelsedag på dagen där å då ska jag givetvis dit!) och plugga mera på söndag och SEN prov IGEN på måndag.... uscha. Hoppas jag klarar matten och att tiden går fort tills kursen är slut. Om allt går bra ska jag ev studera till florist nästa vår :) Håller tummarna!

Goodnight ***
Puss på er




Prat om vänskap

Solen skiner ute och jag e på ett ganska bra humör :)

Sitter å funderar över mina vänner. Har två manliga vänner som jag ser som mina närmaste killpolare, Johan och Benjamin. Sedan har jag tre riktigt nära tjejkompisar, Maria, Johanna och Cissi. Sen har jag en vän som jag försöker återansluta mig till, Empa. Vi ska ses på tisdag och jag håller tummarna hårt.
Jag hade ett stort kompisgäng en gång i tiden och vänner genom åren som växlat med att vara tight vänskap till att rinna ut i sanden. Vänskap formas man utav och ju äldre man blir desto tydligare lär man sig vilka man kan lita på och inte. Det finns gånger man önskar man var liten igen då allting var mycket lättare och man kunde hålla ihop vänskap genom att bjuda på lördags godis eller låna ut sin favorit leksak. När man blir vuxen är det inte lika simpelt och enkelt. Det finns vänskap där allting fungerar och liksom flyter på av sig själv. Det finns även vänskap där man måste kämpa lite mer och stunder då man ibland får känna efter om det är värt det, om man blir glad av den vänskapen eller om man helt enkelt inte har orken att kämpa.
Vi alla går igenom olika stadier i livet och visst finns det riktiga ensamvargar. Men jag tror de flesta vill ha åtminstonde en vän som finns där för en och som man kan dela sina tankar och åsikter och sina bästa stunder med. Alla vill vi bli förstådda och sedda och blir vi inte det - då kan vänskapen gå sönder.
Jag tror att riktig vänskap fungerar bäst om man både ger och tar. Blir det för mycket av någon av dessa två, då fungerar det inte.
Om jag var helt utan vänner så skulle jag känna mig väldigt ensam. Jag kan inte endast ha min Jerry och min familj att stödja mig emot. Det krävs mer än så. Skulle jag på något hemskt sätt mista de vänner jag idag har så skulle jag nog efter en tid söka mig efter nya. Inte för att ersätta utan mer... ja. Vi behöver alla någon.
Så är det bara.

Ta hand om Er alla där ute och när ni känner er ensamma: Ring en vän.




Godnatt mitt hjärta

 

Godnatt Jerry

Behövs inga ord, finns ingenting som kan beskriva.

Du vet.

Jag älskar dig


Godmorgon

Hej! Vad gör Angelica uppe såhär tidigt kanske ni undrar..?
Igår när jag satt hemma hos mamma så kände jag mig så ensam och ringde runt till folk att umgås med men alla dissade mig tills runt 22 tiden då Cissi sa hej på msn och vi snackade ett tag å sedan begav jag mig hem till henne i Årstaberg. Vi delade på en vinare (oh my jag drack Rött vin!), kokade pasta och slurpade i oss vid 02:00 snåret och babblade å pratade tills vi kom i säng vid ca 3-4. Lät munnen gå så att säga. Var iaf precis det jag behövde & det fyllde igen mina behov för kvällen. Vi vaknade vid 7 imorse för Cissi skulle upp å plugga lite, jag skulle egentligen sovit vidare till ca 09:30 men vaknade jag också. Så här sitter jag, inne på min 2a kopp te och läste nyss lite bloggar varav ett fick mig att reagera, och ska sätta på någon lugn låt nu. Cissi har dessvärre inte spotify så får bli youtube.
Senare ska vi plus Johanna umgås som jag skrev igår =) Trist att det är piss väder ute dock.
Jag skriver kanske mer ikväll. Annars hörs vi inom kort.

Puss ppl



Come with me baby, be mine tonight

Hej god vänner!
Jag har precis ätit en tallrik gröt och avnjutit en kopp kanel te :) Jag borde laga gröt oftare, är ju jätte lätt! Och går fort och man är mätt längre.
Om några timmar ska jag åka härifrån och hämta matteboken hemma hos pappa och sen fara hem till mor och tillbringa kvällen där. Kommer tillbaka till väsby på fredag. Har haft en såkallad långhelg här så nu behöver vi lite space.
Kolla kolla solen skiner! Me like. Längtar tills jag kan gå i linne och avklippta jeans.. sådär lagom slitna å fransiga. Och barfota vill jag vara med grönt lent gräs mellan tårna! Ohhh vad skönt.
På onsdag dvs imorrn ska jag umgås med söta Johanna :) Håller tummarna för vackert väder då. Annars ska jag väl bara plugga och ska även plugga nästa helg här hos Jerry. Jag har inget prov nästa måndag så jag behöver inte koncentrera mig lika mycket nästa helg så då kan jag vara här.
Just nu spelas Roy Orbisons Pretty Woman på min spotify :) Man vill ju upp och dansa ;) hehe.

Nu ska jag grejja med annat ppl.
Kram på Er <3



Happy bleedy, happy bruisy

Jerry är och hälsar på sin vän Mikko och jag sitter här och... gör just ingenting. Läste nyss alla bloggar jag troget följer. Och vissa saker slår mig. Som alltid. Och man berörs. Som alltid.
Tänkte nörda mig med The Sims strax. Och kolla på Ally McBeal som roar mig väldigt mycket och är bästa medicinen när man vill lägga allting i huvudet någon annanstans. Är inne på 3e säsongen nu och ska snart börja på den 4e.
Jag vaknade på ett hemskt sätt idag. Grannen här tvärs över har en ettrig liten hund som har som ovana att skälla ett ex antal ggr varje dag, och jag ser mig som en ganska lugn och snäll människa - MEN jag var såå nära att öppna fönstret och skrika som en galen kärring! Huvudet har dunkat titt som tätt hela helgen och hundskall är därför inget jag välkomnar. Ick.
Öjöjöj... jag längtar efter sommar och sol och blått vatten. Ligga och dras efter en båt hade inte vart helt fel. Minus maneter det vill säga. Tror jag ska ta en tripp ut till farmor i sommar och lyssna på skärgården å allting vackert. Och blunda och andas salt och varma vindar och måsarnas skri.




RSS 2.0