Babbel

Trevligt med fredag och solen skiner och jag är på strålande humör! Hoppas inget händer så det försvinner.
Gick upp vid 10 och åt en skål müsli och drack en kopp te till frukost. Sedan har jag bara suttit här vid datorn och lyssnat på Markus Krunegård och Jakob Hellman och tittat runt på diverse nät sidor, bland annat bloglovin och face boken..
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen göra god sallad med bönor, fetaost, salladsblad, tomat, purjolök och kanske kokt skivat ägg också. Lär bli mumsigt! Vid femtiden beger jag mig mot väsby och är framme där ngn gång vid 18. Miss you älsk <3 Gonna hug you!
Jerry har tat hem senaste Sims expansionen så ska bli roligt att se hur det ser ut och ev lira det en aning oxå ;) Jag är en äkta The Sims nörd hehe höhöh.. Spelat sönder The Sims 3 vid det här laget.

Just ja, jag var på Karolinska igår och fick reda på en del bra saker och fick bland annat ljus behandling och jag ska tillbaka dit tre torsdagar i sträck här nu framöver och få mer ljus behandling. Mycket trevligt just för att den inte känns ett dugg! :) Jag gillar inte sjukhus ngt vidare annars och har stor fobi för sprutor och nålar, ryys! usch! Maria var mkt snäll och följde med och "höll mig i handen", tack igen älskade du, jag är fortfarande så tacksam! <3

Japp... duscha var det.. Ha det gött ppl!
Puss tjohej!



 


RSS 2.0