Till Maria, min underbara vän.

Tillägnar denna låt till min älskade vän Maria <3
Tack för att du finns i mitt liv och lyser upp det med din sol som alltid alltid värmer mig och du får mig att skratta när allting känns tungt och jag hinner aldrig sjunka ner i dyn för du drar upp mig med ditt leende och fina röst. Jag älskar dig och jag hoppas du alltid är kvar och förgyller mitt liv <3



 


Hej bloggen!

Gosh det var längesen jag skrev. Lite dumt att ha en blogg kanske när man aldrig skriver i den.
Jag kanske börjar igen, blir duktig och skriver oftare. Däremot läser och följer jag en massa bloggar och är inne på bloglovin varje dag! Vet inte om det är ren lathet att jag inte uppdaterar mer, tror att det är så att jag inte finner något intressant att skriva om. De bloggar jag läser är verkligen bra och har roliga saker i sina liv. Mitt liv är inte tråkigt men jag känner att jag inte bara kan babbla för babblandets skull... det gör jag så bra annars liksom.

Hur som helst.
Jag sitter hemma hos Jerry och tänker snart äta lunch. Om typ 2 timmar ska jag fara hem till min mor där jag bor hela denna veckan. Jag har ingen lägenhet än och inte har jag något jobb heller. Jag praktiserade via arbetsförmedlingen hela sommaren i en blomsterbutik i Viksjö centrum och det är väl det enda jag pysslat med på jobbfronten sedan jag slutade på Twostroke AB i januari. Det suger, verkligen. Jag söker jobb konstant hela tiden på nätet, lämnat & lämnar cv till många många ställen, bland annat i stan, i Jakobsberg och här i Upplands Väsby. Snart snart borde jag få napp tycker ja. Heja mig! Inte lätt att alltid hålla hoppet uppe dock..

Helgen har varit mysig :) Jerry å jag har kollat filmer, snacksat chips, gosat massvis och jag lagade en supergod taco lasagne igår söndag ;) Mkt mumsig! I veckan får jag se vad som händer. Söka jobb som vanligt, hoppas på att böcker jag reserverat på bibblan kommer snart (följer tre olika bokserier samtidigt just nu ^^) och gärna få träffa min darling Maria ngn dag <3 om hon har tid. Annars har jag inga direkta planer.
Kanske blir överraskad och någonting skitkul inträffar (inte så troligt :p). We'll see...

Nu skall vi strax äta lasagne här.
Förhoppningsvis kommer det nya inlägg här på bloggen inom en inte allt för avlägsen framtid.

Ha det bäst ppl!
Pöss & Kräm /Angelica



RSS 2.0