Myskväll.

Nyss kommit upp ur ett härligt skumbad! Använde även ansiktsmask, en som luktar pepparmint :) Superskön.
Imorgon är det fredag. Då ska jag åka till Jerry älsk <3 Inte setts på 2 veckor. Upptäckte nyss på min dag-räknare som jag har på min sida på helgon.se att vi varit tillsammans i 888 dagar idag ;) Lite kul.
2 år 5 månader och 5 dagar med andra ord. Ja.. tiden går fort. Töntigt med en räknare kan tyckas men det är mest på skoj jag har den.

Ikväll fick jag dator på mitt rum här hos pappa. Me like. Samma dator som jag hade i rummet jag hade hemma hos mamma förut men som nu flyttat hit eftersom hon flyttat till sin kille i Borås. Fortfarande inte helt vant mig vid att bo på heltid med pappa. Men så är det nu. Ska ju inte bo hemma föralltid. Och sålänge vi kommer överräns så känns det bra. Riktigt najs att slippa sitta i hallen och surfa iaf som jag gjort i sisådär 10 år. Just bra ställe att sitta på... :p

Ska strax krypa i säng och läsa bok. Ville bara hoppa in här och säga hej.
Hoppas alla ni där ute haft en mysig dag och kväll!
Jag var i stan och fikade med min vän Cissi. Vi hade jätte trevligt trots utebliven sol. Mumsade cheesecake, drack kaffe och pratade å pratade. Handlade även på Lush, där jag köpte ansikts masken. Kärlek på den butiken! Skulle gärna handla där varje dag om jag hade råd! Som en godis butik fast med tvålar och annat härligt. Gillar även Body Shop. Deras body butters är to die for!! Yumyum.


Jaaa... då ska jag väl sova dårå. ¤ Godnatt ppl ¤ sweet dreams.








http://www.youtube.com/watch?v=sj04plawlaI

Hastigt vardags prat

Halloj!
Hoppas ni mår bra!

Helgen i Malmö och Göteborg var toppen! Fast vi var mer i Lund än i Malmö, supermysig liten stad :) Måste åka dit fler gånger! Lägger upp bilder senare.

I fredags kväll blev jag jätte förkyld. Jag som inte har varit sjuk på jätte länge, men nu var det dags igen.
Idag är jag äntligen frisk! Skönt att slippa frossa, feber och alvedon. Det ska jag fira genom att snart gå på skogspromenad i det fina vädret :) härligt! Jag längtar faktiskt till hösten. Känns som jag är en av få som gör det. Sommaren för mig har mest bestått av jobb så jag är inte jätte ledsen att den är över, även om det är skönt att bada och sola förstås. Höst kläder är jätte snyggt! Så ska bli kul att snart plocka fram stickade kjolar, benvärmare, mysiga tröjor, långa randiga halsdukar, varma stövlar osv. Måste handla nya kängor i år. De gamla är det hål i :s

Jahopp nu ringde telefonen så nu ska jag kila! Ber om ursäkt för ett något stressigt inlägg..

Ni som sitter inomhus, passa på att gå ut i solen vetja! ;)

Kram kram

Äventyr! :D

Hej snyggingar!

Inatt åker Johanna och jag på äventyr! Först besöker vi Malmö dit vi kommer fram vid 6-tiden lördag morgon. På lördag kväll ska vi gå på synth fest ;) Kommer bli världens drag!!
På söndag vid kl 14 far vi vidare till Göteborg :) Åh vad jag har saknat den staden, är helt pirrig i kroppen!
Vi har en super duper myysig helg framför oss och jag ska bara njuta och glädjas åt hur skönt det komr vara att komma bort ett tag! Vi är tillbaka i Stockholm sent på måndag kväll.

Hoppas Ni alla får en härlig helg! Sorry för dåliga uppdateringar, men jag lever iaf ^^ Jag lever som fan ;)

PUSSELBIT <3



Malmö (bild lånad från wikipedia)




Göteborg (vår 2008)



Göteborg (Johanna och jag 2008)



Göteborg (höst 2008)



Göteborg
(höst 2008)



Göteborg (jag vilar på en stock höst 2008)

RSS 2.0