Jahapp.

Igår fick Madde och jag sparken.
Idag har vi sökt jobb sedan imorse och sedan gymmat och sen åkte jag hem och hängde tvätt och matade Rasmus.
Ikväll har jag sökt mera jobb.
Imorgon kommer jag göra samma sak.
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det.
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det
Och dagen efter det


fortsättning följer...




Shopping

Idag var jag till tandläkaren med Madde, hon skulle slipa ner sina framtänder och lite så. Efter det åkte vi till nordstan och åt lunch. Sedan gick vi och shoppade lite :D Jag köpte chokladbrun hårtoning, en mp3 spelare (veeerkligen behövligt!) och en ny plånbok (oxå det behövligt). Vi handlade även en blomma med kruka som vi ska ge till en arbets kollega som slutar idag. Trist tycker vi :'( Kommer bli väldigt tomt.
Nu sitter jag på jobbet och tar det lugnt. Börjar inte förräns kl 17 så kan slappa nu innan. Ikväll ska Madde och jag kolla på dokumentär och mysa & jag ska sova över. Hoppas inte Tobbe saknar mig allt för mycket ;)
Imorgon blir det till att gymma!!! ^^



Sunday

Nu sitter man här på jobbet igen och ugglar. Ser redan fram emot nästa helg. Den söndagen jobbar jag inte vilket är väldigt skönt. Satt hemma idag och bara myste och ville inte gå upp ur sängen bara för att jag visste att jag skulle till jobbet. Känns inte som det här arbetet ger mig så värst mycket. Den lilla lön jag får räcker inte på långa vägar och chefen är bra ibland men inte ibland... Söker andra jobb nu och jag hoppas jag får nåt av dessa snaaart. Tills dess får jag "bita ihop" här på GP.

Ska börja ringa snart. Hoppas jag iaf får en order idag, skulle heller inte sitta dåligt med två eller tre. Fast det är bara ifall jag har tur och fått trevliga ring kort. Ett fel med att jobba på söndagar är att ingen är hemma vilket betyder att vi här på säljavdelningen sitter och ringer igenom våra listor flera gånger under dagen, ber om nya och ringer om dom några gånger också, ber om nya och ringer igenom dom och så håller det på tills vi ska gå hem. Har jag tur får jag tag i iaf 10 pers idag. Förstår ni då hur tråkigt det är?

Imorgon ska jag sova över hos Madde. Vi ska kolla på Berny Blue dokumentären på SVT1 imorrn kväll kl 22:00. Vi har bokat in den här kvällen sedan flera veckor tillbaka. Så det ska bli intressant =)
Nej, nu ska jag jobba. Puss på er

Jää

Yes yes... precis kommit hem ifrån en mycket trevlig, något sen, kräftskiva hemma hos Tobbes pappa och hans familj. Vi hade det verkligen jätte mysigt :) Goda kräftor, gott bröd, god öl och mkt prat och skratt. En perfekt kväll helt enkelt.
Vi lyckades fånga in jätte spindeln nu när vi kom innanför dörren! Inte berättat om det men vi har en jättestor sprindel här hemma som prasslar runt om kvällarna *ryyyys* och vi fick idag veta att det är Sveriges största spindel art vi har här hos oss. Kul va.. :S  Nu är den iaf infångad. Vi har inte riktigt kommit underfund med om vi ska döda den eller släppa ut den eller skrämma släkt och vänner med den ^^

Ska gå och nanna strax. Bara kolla runt lite på nätet å så först...
Puss och kram banan från lilla jag till er

*schnaaaark* ZzZzZzZzZzZzZzzZzZzzZzzZzzZZzZzZzZ....

Curly Sue

Du är inte samma person längre som jag blev kär i. Jag vet inte vart den personen har tagit vägen, vart han gömmer sig.
Är han fortfarande kvar där inom dig? Jag älskar dig. Jag skulle ge dig hela världen om jag kunde. Jag uppskattar dig och försöker alltid ta fram det bästa ur mig och ge det till dig. Får jag någonsin någonting tillbaka?
Du har blivit så kall. Så fort känslor är inblandade eller vi har några sådana här gräl, så är du rakt igenom hård och KALL. När man grälar så är det meningen att man i slut ändan ska ha kommit fram till någonting och löst konflikten tillsammans. Så är det aldrig för oss. Ibland har det hänt men oftast, som igår, ligger det kvar olöst och kokar under ytan som en sovande vulkan, när som helst redo för nya utbrott. Jag grät hela natten. Jag grät mig bokstavligt till söms. Jag har gråtit hela morgonen. Vill bara slå ihjäl dig, trycka in två fingrar i dina ögon och knäa dig hårt i magen. Jag vill bara dra dig intill mig och kyssa dina ögonlock och känna dig krama mig hårt...
 Baby, jag älskar dig. Frågan är bara Hur länge kan ett hjärta älska innan det går sönder?

Jag kan inte skriva mer nu. Det gör alldeles för ont.




Söndags babbel, fortsättning..

Damdidamdi skriver lite mera nu : )

Var nyss ute på ballkongen, drack kaffe och tog en cigg och försökte fotografera de fina träden med sina vackra färger. Bilderna blev oskarpa och inte alls som jag ville. Vi har ingen high tec kamera precis... Ska prova imorgon igen i dagljus, kanske går bättre då...

Har inte pysslat med mycket alls idag. Har varit väldigt lugnt måste jag säga, och skönt. Läst Ung mamma 15 -s blogg i flera timmar och följt tiden hon var gravid och fram till hon fick sin jätte söta dotter Wilma. Har läst en hel del andra bloggar om mammor som fått barn dagarna innan här också. Jag tycker det är jätte intressant och det är kul att få följa hela utvecklingen från gravid till att få barn och tiden där efter.
Jag måste erkänna en sak... Jag vill bli mamma. Det är inget jag stor pratar om direkt... och Tobbe blir lite skrajsen så fort jag för det på tal. Och jag tänker absolut inte bli med barn mot hans vilja, slarva med p-piller eller så för det är bara elakt och grymt att göra så. Vi kommer nog inte skaffa barn förräns om iaf 2-3 år. Kanske till och med 4. Man ska inte ha barn när båda parter inte är redo, så är det bara. Men oh så jag längtar och önskar mig en liten bebis! En dotter eller son som vi har skapat Tobias och jag, att få se min mage växa och växa, känna små sparkar och sedan - att få henne eller honom. Det är någonting så vackert och stor slaget och jag verkligen längtar tills jag får uppleva det! Blir alldeles varm inuti bara jag tänker på det :) Men som sagt...jag vet att det inte går just nu. Måste bli helt bra med min ekonomi förrst och lägenheten ska renoveras och grejer ska inhandlas osv osv osv... Fast åh så svårt det är att inte tänka i dom tankarna. Jag har inte tänkt på det såhär innan, inte velat bli mamma förräns som sagt - om några år. Men sedan jag fick veta att Emsi ska bli mamma och jag läst alla dessa bloggar och tittat på alla sötnos bebisar och äldre barn när man är och handlar eller går på stan, så har någonting vaknat till i mitt sinne. Jag har  börjat tycka min kropp är helt okej igen sedan i förrgår när jag såg mig själv efter duschen i hall spegeln. För tänk att få stå där och se sig själv med ett litet liv i sin mage. Då gör det ingenting att jag inte trivs med storleken på mina bröst eller att jag inte är pinnsmal längre. Ingenting av det där spelar någon roll. Att få barn är ett stort steg i äns liv som många av världens alla kvinnor längtar efter och jag vet inte om det beror på att jag fyller 20 om 2 månader eller om jag är inne i en "mys-höst-period" just nu. Allt jag vet är att en helt ny känsla värmer i mitt bröst och en längtan som aldrig varit såhär stor bara växer och växer för varje dag som går. En längtan efter en egen liten familj. Jag har redan kärleken i mitt liv, en underbar kissemiss och en trygg tillvaro i Göteborg. Allt som jag bara kunnat drömma om. Ett barn skulle helt klart vara pricken över i. Men som sagt... den tiden är inte inne ännu. Även om jag redan är där så kan jag inte vara självisk när det gäller det här. Jag får gotta mig åt andras barn istället och hälsa på Emsi när jag får tid och råd att åka till henne :) Shit vad jag längtar efter dig bruden! Saknar ditt skratt och din förmåga att göra mig så förbannat jävla glad :)

Nu ska jag kika runt lite mera på nätet, på bloggkoll.se och dricka mera kaffe. Börjar redan bli trött också... sängen ser mycket lockande ut här ifrån. Har varit underbart att vara ledig en hel helg. Nästa söndag blir det jobb igen... och imorgon börjar en ny arbets vecka. Ska sova mycket imorgon och försöka vara peppad och glad när jag sätter mig på bussen och riktigt smöra in mig hos alla kunder vi ringer och verkligen göra mitt yttersta för att få några prenumerationer sålda! Hejja mig!



Söndags babbel

Hej där. Sitter och dricker fil bredvid min Wow spelande pojkvän. Grymt vackert väder ute så ska försöka tigga till mig en promenad lite senare =)
Igår var det roligt! Tobbe och jag var hembjudna till hans storebror Torbjörn. Där var ockå Tobbes pappa och fru och Tobbes halv syster Linnea. Vi allihop avnjöt kvällen genom att sjunga SingStar och dricka bärs, mycket mycket trevligt! Jag vann för övrigt ^^ Utklassade dom med mina öhm...höga toner ;p hö hö. Vi kom hem vid 12 tiden så det blev inte så jätte sent men oj vad trötta vi var. Vi somnade som stockar på en gång vilket inte är ovanligt för Tobbe men Väldigt ovanligt för mig.
Idag vaknade vi till vid 6 när Rasmus kom och väckte med höga jamanden (fruktansvärt irriterande kan jag tillägga). Jag gick upp och gav honom mat. Han åt och jag gick till sängs igen. Sedan kom han och jamade igen för då hade han tydligen ätit färdigt. Jag går upp och öppnar ballkongdörren för min första tanke är att han vill gå ut. Han står bara och tittar dumt på både mig och den öppna dörren, så jag bär tillslut ut honom på ballkongen och då verkar han plötsligt behöva sträcka på benen. Jag går in igen med mycket kalla fötter och kryper ner intill älsk och somnar om. Han går upp vid 8 och sätter sig för att spela och jag sover till 10 innan jag går upp. Och nu sitter jag här och dricker fil som jag nämde i början av det här inlägget. Och Rasmus är tillbaka inomhus igen.

Intressant liv jag har va?.....

BTW

Jag har blivit utmanad av Tindralen
◊ 5 saker i min frys: Lax, kyckling, pommes, en limpa rost-bröd och köttfärs.
◊ 5 saker i min garderob: Gammal kaffekokare, påse med reklam, gammal dator, kläder och ett sällskaps spel.
◊ 5 saker i min väska: Cigaretter, handcreame, pass, parfymflaska och solglasögon.
◊ 5 saker i badrumsskåpet: Tamponger, Raklödder, deoderant, herrparfym och ett storpack med p-piller.
5 saker i min bil: (Våran bil) En dunk med vatten, tidningar, gamla batterier, våtservetter och en långskaftad borste.

Leeediga fredag!

Hej hopp gummi snopp!

Idag har jag legat lääänge i sängen med Rasmus och tittat på tv. Därefter har jag duschat, klätt på mig, hängt tvätt, dammsugit och lagat pannkakor. Kändes lite kreativare än att äta en sån där risgrynsgröt korv ni vet, som man bara värmer i micron och äter med lite socker och kanel. Jag är på höst humör idag och pannkakor kändes av någon anledning höst-ligare än gröt. Och godare. Och roligare.
Ahhh idag är jag ledig ;) Ska bara softa och ta det lugnt. Vänta på att mannen min ska komma hem så jag kan låna hans laptop och spela lite The Sims 2 Pets. Han ska diska när han komr hem lovade han om jag dammsög, vilket jag har gjort, så nu får vi se om han håller vad han har lovat. Jag kanske är snäll och diskar åt honom (bara för att sysselsätta mig) men det är bara kanske. Får se om jag är så snäll idag. Maybe, maybe not.
Börjar bli riktigt snygga färger på blad och löv här i Backa. Från mitt fönster kan jag se ett mkt grannt träd med både eldröda och solgula blad. Mycket vackert :) Hade inte batteriet på kameran vart dött så hade jag dragit på mig en stickad tröja och gått ut och fotograferat alla färgerna. Ska sätta den i laddaren ...om jag hittar laddaren dvs. Lite rörigt här på bordet. Har inte den blekaste om vart den har sprungit och gömt sig :S
Nu ska jag ut på ballkongen och ta mig en cigg! Tjo på er :)



Du är dyrbar

This time,
This place
Misused,
Mistakes
Too long,
Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there’s just one left
‘Cause you know, you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me and you’ll never go
Stop breathing if I don’t see you anymore

On my knees,
I’ll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you,
I’d withstand
All of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
Give anything but I won’t give up
‘Cause you know, you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me and you’ll never go
Stop breathing if I don’t see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say

That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I’m not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and
Never let me go


Becka Jag älskar dig


Daram

Hellu. Long time no seen. Sitter på jobbet och juckar. Eller ja... mögglar snarare. Sofie och jag plus  två andra håller på och jobbar med ett nytt gp erbjudande som heter Söndag och vi får typ bara tag i pensionärer som varken ser eller hör och inte har någon dator hemma, vilket  man måste ha för att det här erbjudandet ska kunna fungera. Så det suger kuk. Längtar sååå till den 25e då mer pengar ramlar in på kontot. Tills dess är det bara att bita ihop & le....

Var hemma hos Madde idag innan jobbet och hon färgade mitt hår blåsvart. Blev grymt snyggt :) Dessvärre är hon superförkyld och har sjukskrivit sig idag. All my happy thoughts goes to her <3 Tänker på dig gumms.

Jag och Maddes kisse Fanzy

Så bra!

30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:
[Det här skrevs av en kille med många års erfarenhet!]


1. Vad du än gör, dyk inte upp utan att hon vet om det hemma hos henne... Hon går runt i bara underkläder precis som dig...

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att ”ingen nånsin får reda på det” men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det
Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... De flesta av tjejerna tar faktist inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända fram till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon ”slår dig” på ett skämtande sätt och säger ”Du är så dum” eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara så mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor... Det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jätte lessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv.

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte i hel Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men det måste vara betydelsefullt.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.


Vila i frid

Jag fick en plötslig saknad efter farfar. Han gick bort förra sommaren och jag sörjer honom fortfarande. På Gillöga sjöng vi en sång som han brukade sjunga och det högg till i hjärtat att se min pappa gråta. Sången heter nåt med mormor  Brita och jag ringde just en Brita på jobbet. Nu har jag svårt att ringa vidare...
Jag saknar dig farfar. Jag älskar dig :'

RSS 2.0