Sony Ericsson T700

Inom en snar framtid är den här lilla godingen min :* droool.
Finns i flera färger men jag föll för den röda.











Och här är alla färgerna


Stars

Still I have my weaknesses
Still I have my strengths
And still I have my ugliness
But I ...
I love you just the way you are
I'll have you just the way you are
I'll take you just the way you are
Does anyone love the way they are?


saknar dig redan.

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag




Well hello there

Idag ska Jerry och jag in till stan och gå på bio! Vi vet inte än vad det blir utan ska välja på måfå.
Solen skiner och himlen är kristall blå och det är rätt så varmt ute. Ser ut att bli en vacker dag :) Perfekt för att vandra runt i stan och gotta sig. Väntar på att älsk ska bli klar med sin rakning så ska jag tvätta mig och göra mig i årdning. Sedan sticker vi!

Hoppas Ni alla får en fin dag och tar vara på solen och värmen. Sitt inte inne å tråka ;)


au revoir


<3

Jag älskar dig Jerry


Ett godnatt tips:

Regina Spektors nya album Far är jättebra, enligt min mening, och någonting som ni som har hört henne förut borde lyssna på. Sitter och gör det just nu på spotify.
Tänker krypa i säng och äntligen få sooova! Ska bli skönt. Mmmm snark.

zZzZzzZzzZzzzzZzzZzZzz...
Godnatt

 

 

 

(Min favorit fjäril art btw,

skulle kunna tatuera den.)


Lite snack

Fastnade vid datorn inatt och kom i säng sent. True Blood är mitt beroende, I tell you.
Älskar den serien, fullkomligt älskar! Och att Alexander Skarsgård är med är ju ett stort plus ;) Alltid tyckt han varit otroligt snygg. Gillade han i Vingar av glas med den där slitna looken, men måste säga att i True Blood är han i hetaste laget! Ojojoj vilken pudding!

Måste införskaffa en tjock varm luvtröja som går ner över rumpan för nu börjar det bli kallt ute och det är inte nå vidare varmt här på lagret heller. Allt man tar i är kallt, tillochmed pennor, så mina fingrar är som is just nu.
Åhh jag är sååå trött! Vill bara krypa ner under täcket i min säng och gosa (gärna med Jerry).
Det skulle jag iinte banga på nu! Och sen gå upp invirad i täcket, sitta vid datorn och titta vidare på True Blood ^^
 
Hej så länge folket! Time to work.



Söndag

Halloj!
Hoppas Ni haft en bra helg! Min vart lugn och Jerry å jag har varit ensamma hemma. Är smällmätt av en mkt god tacomiddag. Jerry tömde kattlådan tidigare idag och jag handlade och pantade flaskor och gick ut med soporna. Middan lagade vi ihop och han tömde diskmaskinen och jag ställde in smutsig disk efteråt.
Det ser ut som det kommer gå bra för oss den dagen vi har egen lägenhet tillsammans :) Jag gillar när vi är själva såhär och rår om saker å ting i våran egen takt. Dock kommer Jerrys mamma snart hem men vi har någon timme kvar innan dess. Älskling är just nu på Hemköp och handlar lite snacks till kvällens film som vi ska se, blir senaste Star Trek som jag har hört ska vara bra. Imorgon är det jobb igen och en ny arbets vecka. Känns lite skumt när man går runt såhär å väntar på att de ska säga upp mig och glider kvar på jobbet tills dess, men har sökt en del jobb idag på bland annat jobb24.se så jag hoppas det börjar rulla på snart. Ska bli skönt att eventuellt vara "ledig" i en-två veckor tills jag förhoppningsvis har nytt jobb, om jag får "sparken" från det jag har.
Skulle vilja åka till Svartsö och hälsa på farmor någon helg, var längesen jag var där nu. Och hon vill ju så gärna och är nyfiken på Jerry också, så jag får väll ta med honom dit :) Har haft ont i ryggen hela helgen... inte kul. Hoppas det går över snart. Fick massage igår iaf ;) mkt mys. Skulle vara trevligt med mera sådant! Heh.. längtar redan efter nästa helg. Då ska vi eventuellt in till stan å kanske gå på bio. Hoppas på vackert väder. Nu ska jag kolla lite på tv. Puss på er Allihopa!

Uhuh

Tjaba.
Som ni förstår har jag lunch (alltid från 12 till 13) och avnjuter just nu en kopp cappuccino :) mumma. Hade med mig en sådan där påse med pulver som man häller varmt vatten över.
Börjar kännas som om det här jobbet lider mot sitt slut, eller jag har ju inte fått sparken än, men till idag sa chefen att de Behöver mig, sen vet dom inte. Såå... ja.. det är dags att söka nytt jobb (vilket jag borde ha börjat med tidigare) och hoppas på att pengarna räcker fram tills dess. Vill inte stå arb.lös hur länge som helst Igen. Maria har hoppat av sin utbildning så nu kommer vi vara utan jobb bägge två. Men det löser sig. Jag tänker inte stressa upp mig.

Igår kväll tog jag ett långt och hett bad med massa skum av olika slag. Badrummet luktade tillslut som en påse tuttifrutti :p hahah. Innan jag gick upp rakade jag benen och lyckades slinta och skar mig och blodet bara rann och vägrade sluta och jag hoppade upp ur karet å lindade papper om benet å sprang ner till undervåningen, satte på plåster - blödde igenom. Bytte till nytt plåster - blödde igenom igen. Krävdes 3 st innan det blev kontrollbart. Ja ni vet ju hur det är när man skär sig i varmt vatten... Ett litet äventyr med andra ord och badrumms mattan är vackert blod fläckad.

Efter badet tog jag en promenad med Maria (eller ja vi satt mest på lastkajen där vi brukar sitta) och rökte några cigg, myste och pratade. Sådär som det ska vara. Du är underbar älsklingsgumms!
Jag kom i säng vid elva, ringde mitt vanliga godnatt samtal till Jerry <3 och somnade som en stock. Så idag är jag rätt så utvilad vilket glädjer mig. Badet hjälpte nog en del.

Idag ska jag städa mitt rum efter jobbet, iaf dammsuga så man kan andas normalt där inne.
Nu ska jag diska lite här för snart är lunchrasten slut.
Hoppas allt är bra med alla mina nära och kära och alla ni fina människor där ute! Puss på er :x

/Angelica


RSS 2.0