Söndag

Hallå gott folk!
Ska snart krypa till kojs men ville skriva lite först :)

Imorrn skall jag gå upp klockan sex. Phu phu. Men kommer bli roligt. Jag har ju ett jobb tralla la la och det är trevligt! Fått reda på vad min lön kommer ligga på och jag kan säga att de lät mycket bra i mina öron. Mer än vad jag någonsin fått förr =)
Idag var jag hemma hos syster som blev 26 år och firade. Serverades en jättegod soppa och till efterrätt bidde det kladdkaka med jordgubbar och vispgrädde. Mums.
Igår var jag och bowlade med pappa, Lotta och vänner till henne och deras barn och även Jerry var med :) Vart en supernajs kväll! Älskis sov över och följde även med hem till syster idag.
Tidigare ikväll träffade jag sötaste Maria och käkade pizza och umgicks sådär som bara vi kan :)
I love u girl!

Blev ett kort inlägg men jag är dötrött så måste sova nu. Annars komr jag inte komma upp imorrn.
Puss på er



Jaaaaaa!!!

JAG FICK JOBBET!!!!!!! :D

Hörrni

Jag vill berätta en sak förrästen som jag inte har berättat här på bloggen innan.
Jag har en jättefin kille i mitt liv. Han heter Jerry och får mitt hjärta att hoppa ett extra slag <3
Skrev ett långt mail till Tobbe ikväll. Kände att jag ville han skulle få veta.
Vill inte smyga med det. Så nu vet ni det.
Ska lägga mig att läsa i sängen tänkte jag. Godnatt Sverige ***

<3


Det finns en stor chans att jag får sommarjobb!

Syrrans kille Daniel ringde mig tidigare ikväll och undrade om jag ville sommarjobba på hans jobb i Kallhäll :) De behöver folk fram till september och jag ska komma dit nu på fredag och prova på och se om det passar mig. Vilket det givetvis kommer göra eftersom jag verkligen behöver pengar och jobb och inte kan vara det minsta kräsen. Om allt går bra kan jag få börja arbeta där på en gång! Ska paketera, dvs stoppa saker i kartonger och tejpa igen dom. Och kommer arbeta ihop med bland annat Daniels pappa som kör lastbilen (om jag fattat rätt) och någon kille som heter Kjell.
Jag är sååå glad! Det är toppen det här! Daniel är supersnäll och har blivit lite som en låtsas bror för mig och hans familj är snälla och trevliga så det kommer gå fint med hans pappa.
Att få jobba med folk man känner och som man kan lita på är väldigt väldigt bra! HAPPY HAPPY! Hoppas jag får jobbet! Har en känsla av att jag kommer få det :)



Idéer!

Nuu har jag städat mitt rum och dammsugit också. Jag är så bra! Var mest kläder att vika som låg i stora högar överallt så man knappt kunde komma fram. Behövde inte göra så värst mycket mera eftersom jag fick hjälp av Johanna att storstäda för några månader sedan. Så det var skönt :) Ska få månadskort nu av pappa som "belöning". Bussremsor tar ju slut så fort, är bara 16 kuponger och 180 spänn kostar dom jävlarna dessutom och om jag betalar det själv så försvinner det lilla i penga väg jag har.

Jag har en massa idéer till mitt rum. Tänker riva ut allting och tapetsera väggarna vita, eventuellt ha en snygg fond vägg. Sen ska jag antingen köpa ett nytt eller slipa upp mitt skitfula skrivbord och måla det vitt och måla luckor och lådor i någon ljus färg, grönt eller blått kanske. Osså vill jag ha långa vita linne gardiner, lite tunna och genomskinliga sådär. Och fina vaser som jag kan fylla med vackra stenar/glaspärlor och ha blommor i och roliga fat och skålar där man kan ha ljus i olika fräcka färger ståendes. Och soffan ska jag slänga. Det blir nog jättefint! Jag har en klar bild i huvudet hur resultatet kommer att se ut :) Åhhh jag vill bara sätta igång nu nu nu!!!



Puss på er

Seg-torsdag

Jahopp. Nu har jag inte skrivit i bloggen på en vecka. Oj! Trodde inte det var så länge sen sist.
Sitter och är lite halvtrött å dimmig i ögonen. Har suttit och läst en tjejs blogg i flera timmar, jätte bra och intressant blogg!
Jag kan länka till den här: http://ellamarie.blogg.se

Skulle ha gett mig iväg till arbets förmedlingen idag och skriva in mig (står fortfarande kvar i Göteborg), men jag fastnade här och bara läste och läste och drack flera koppar te och myser i mina super heta pyjamas byxor ^^
Lovar att fixa det där imorgon, LOVAR! Fy mig annars!!!
Har även lovat pappa att städa rummet... Här är jag, snart 21 år (eller ja.. i december i år) och känner mig liten. Nästan.
Vill bo hemifrån igen. I en egen lägenhet. Men jag har inte råd med det, det har man inte gärna som arbetslös... Skit varsel! För jag söker jobb varje dag och är ute och lämnar mitt CV/personliga brev på alla möjliga ställen och söker på internet och allting. Men ingenting händer. Och det är inte för att jag är slö och inte anstränger mig för det gör jag ju. Är så trött på det här..

Igår träffade jag Maria på kvällen och var ute och gick med henne och pratade jobb, framtid, tankar och rent allmänt sådär. Blev lite deppigt eftersom varken hon eller jag vet riktigt vad vi vill göra med våra liv. Visst allt löser sig tillslut men det känns verkligen som att man sitter fast klistrad. Det går liksom i snigeltakt med allting. Pust och stön.

Nu ska jag ta en cigg å sedan röja lite på rummet. Kanske tar jag en promenad också.
Puss på er



Las de la intución

Jaha ja. Nu är våren kommen. Nästan i alla fall. Jag såg tussilago igår och i rabatterna växer det för fullt :) Nu får gärna det grå vädret byta om till sin solskens dräkt också så är jag nöjd.
I helgen åker jag till Svartsö till farmor så då hoppas jag på varmt väder.

Åt nyss en stoor frukost, vilket är ovanligt för mig. Jag brukar mest dricka nåt och om jag har- ta en cigg till det. Idag åt jag en portion havregryns gröt, två mackor med brie ost, ett kokt ägg och en stor kopp te. De ni ^^ Inte illa.
Senare idag ska jag hem till far min. Vad som händer annars vet jag inte, har inga direkta planer. Söka jobb såklart men det var ju inget nytt...
Tänkte spela Sims nu och tugga i mig en bit brie ost till!
Puss och Kram


Hjärtslag


Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta

Sjuk *suck*

Jaha ja. Så nu är man sjuk också. Helvete vad kul. Hosta, huvudvärk, ont i rygg och ben och som grädden på moset känns det lite titt som tätt som om magen vänds ut och in.
Yes. Verkligen underbart det här. Lagom till april och allt ^^
Lyssnar på Lasse Lindh, Fred Åkerström och Alice in videoland (snygg mix) och ska ta en cigg om en stund.
Men just nu tänker jag inte flytta mig en endaste centimeter för då svimmar jag..

PussPuss
- men håll er på avstånd

RSS 2.0