twinkle little star





Love hurts good on a bed of nails

Hello folks :)
Sitter här hemma hos mor och lyssnar på min gamla favorit Alice Cooper på Spotify.
Tänk att jag har sett honom live! Kan fortfarande inte fatta det. Vill gärna göra det igen!
Albumet jag lyssnar på nu är hans Spark in the dark: The best of Alice Cooper och det inehåller de flesta av mina favorit låtar. Sen gillar jag också Man behind the mask, Dragontown och Sex, death and money. Från slutet på mellanstadiet till mitten av gymnasiet lyssnade jag väldigt mycket på Alice Cooper. En gång i tiden var han min Gud. Nu förtiden har jag varierad musiksmak och är i princip "allätare". Fast det är trevligt att mellan varven vara lite nostalgisk :)
Ja, Alice Cooper rockar fortfarande!

För övrigt mår jag bra. Helgen som var blev toppen och Västanvik och Leksand är inga stora ställen, men med Johannas sällskap har man roligt ändå! Och det var kul att hänga med Johan oxå givetvis. Vart en kort foto session också. Blev en bra bild typ :p Men det gör inget.
Vi hade även vattenkrig i bastun, lyssnade på musik i Johannas rum, åt massa onyttigheter, kramades och umgicks. Det var kort och gott en mycket lyckad helg!

Nu ska jag krypa i säng. Min högsta önskan vore att få smeka av Jerry hans kläder och göra vad fan jag vill med honom. Men det får bli imorgon istället. Förlåt om jag låter syndig.

Godnatt på Er sov sött
Här nedan komr lite bilder från helgen i Leksand.












Tjetjetjena!

Hey ppl! Wazzup?!
Imorgon far jag till Västerås och säger hej till Johan, käkar middag å typ..kollar film å sedan e det marsh i säng. Tidigt på fredag morgon tar vi bil till Västanvik i Leksand och hälsar på Johanna och hänger med henne hela helgen. Ska bli roligt och intressant å se hur hon har det. På söndag kväll är jag tillbaka i väsby inlindad i Jerrys famn och får lite kel I hope ;) Yes jag ser fram emot det och resten av helgen givetvis. Börjar ÄNTLIGEN bli frisk från min envisa förkylning och jag kan röka igen (hur positivt det nu e :p) och huvudvärken har försvunnit helt. Det jag har kvar är värk i diverse lemmar och en förjävlig ret hosta. Annars är jag pigg å glad! Tjuhu. Hoppas jag slutat smitta nu oxå.

Ikväll är planen att titta på Room Service kl 20 och sedan Efterlyst kl 21. Druckit en kopp te här och lär nog bli en till strax :) Nu ska jag ta en slurk hostmedicin som smakar pyton. Yum yum.

Puss på er sockerpullor!



RSS 2.0