Lördags babbel

Här sitter jag och häckar i Jerrys säng. Middag snart, börjar bli hungrig. Ikväll ska jag nog kolla tv och kanske spela the sims. Får se.
Det finns mycket som cirkulerar i mitt huvud just nu....för mycket. Och jag har redan pratat om det och tänkt på det så kära vänner, orkar inte skriva det här. Det är inget intressant ändå eller ens värt att lägga tankarna på, Du är inte värd att lägga tankarna på.

Längtar till fredag nästa helg den 26e november! Då ska min mellankusin Teresa, även kallad Terry, och jag mysa med god mat och vin och musik och massa trevligt prat :) Bara hon och jag och eventuellt sover jag över där. Vi firar min födelsedag med lite i förtid, fyller år den 1a december. Så ska bli jätte kul! :)

Ja vad mer. Händer inte så mkt olikt än det som jag brukar pyssla med. Jag hoppas att få jobb snart och jag trivs inte alls att bo hemme längre. Vilket jag har tjatat om länge nu. Som sagt, inget direkt nytt som händer i mitt liv elr spännande :p Jerry och jag har det bra :) Jag umgås med vänner, när de kan å inte pluggar elr jobbar ihjäl sig dvs. Jag åker på jobb coaching 4 dagar i veckan på medborgarplatsen, rätt skoj att ha ngnting att sysselsätta mig med.
Jag lever och har hälsa :p ja.. allt är rätt bra kan man väl säga.

Denna helg har varit lugn hitills och kommer antagligen fortsätta vara det. Vi har inga direkta planer.
Jerry ska eventuellt jobba med sin mammas kille inatt som sysslar med sandning av vägar och så. Extra jobba skulle jag också vilja göra! Fan, jag är glad för minsta lilla nu. Har iaf äntligen fått pengar från försäkringskassan så nu är jag inte helt luspank. Me like. Nu kan jag leva lite mer..

Pratade med Empa nyss i telefon :) Kanske ska vi ses ngn dag nästa vecka. Jag håller tummarna!
Var länge sen vi sågs, spec bara hon och jag. Så det ser jag fram emot!! <3

Nu tänkte jag grejja lite på nätet och hoppas på att middagen snart är färdig! Magen kurrar!

Puss på er
/A

RSS 2.0