GLAD MIDSOMMAR!!!




På bättringsvägen...

Tjaba.
Medans alla andra jobbar är jag hemma sjuk. That's right, och jag var hemma även måndag, tisdag och igår onsdag och har varit dålig hela helgen. Jippie. En släng av maginfluensa av något slag för jag har både spytt, haft ont i huvudet och min mage har varit helt korupt. Den har inte tycket om mig alls och jag har definitivt inte tyckt om den heller. Jag hatar att vara sjuk såhär för jag blir alltid nojjig och tror det är något annat och sedan så är det inte det och jag har rivit upp mig helt i onödan. Jag har "bara" haft en vanlig, ack så otrevlig, maginfluensa. Idag mår jag betydligt bättre och ska till Jerry my cherry ikväll och mysa och fira midsommar med honom imorgon. Jag vill ha sol men det kommer det ju troligtvis inte att bli :/ sämst. Men jordgubbar och vaniljglass måste iaf inhandlas, det hör liksom till.
Jag vaknade 11:33 idag och har sedan dess druckit te, kollat bloglovin, kollat på Queer as Folk klipp på youtube och nu snart tänker jag duscha. Måste ner till bibblan i Viksjö centrum och betala en skuld på 60 spänn. Det är väl det enda jag ska ut och göra idag, förutom att åka till älsk senare. Vet inte riktigt när jag ska börja röra mig ditåt, får ringa och kolla läget helt enkelt.
Jag kanske inte låter så glad i detta inlägg. Ber om ursäkt för det i så fall, mest sammanfattar vad som har hänt på sista tiden och det har ju Inte varit så kul så därför blir "tonen" något bitter.
En liten skvätt av Dry martini... Apropå det var jag jättesugen på någon typ av drink/grogg igår med lime. Bara fick ett sådant sug. Det gick ju över och jag ska definitivt inte dricka när jag har varit dålig men just igår hade det varit väldigt gott! Planerar inte att dricka i helgen heller, kommer det upp någon sådan händelse så får det bli till att dricka.. varligt... som det så fint heter.

Nu ska jag avsluta här så Ni får ha det bra & ha en underbar midsommar & allt vad det innebär ^^

Puss <3


And this is very hot don't you think? ;)

Damdidam

Hej hej. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Mycket på jobbet och jag är trött och seg varje dag när jag kommer hem så jag ligger mest i sängen och läser böcker eller tar långa avslappnande skumbad.
Har precis ätit två mackor till lunch och nu sitter jag och knaprar morötter. Go me. Och idag händer det äntligen! Maria och jag har skaffat kort på Friskis & Svettis och idag är första dagen vi ska träna. Nicki ska vara med också och jag ska träna igen med henne imorgon. Lite nervöst, aldrig gjort det här förut men nu har jag kort där i ett halvår så jag tänker komma i form! Jag är stolt över mig själv som äter så nyttigt hela tiden också. Bara på helgerna svullar jag lite men det kommer knappt märkas om jag äter nyttigt alla andra dagar plus tränar :) Trodde aldrig jag skulle lyckas såhär bra med kosten. Försökt flera gånger att äta mindre fett och socker osv men nu är första gången jag verkligen håller mig ifrån allt det där. Det är som om jag har bestämt mig den här gången för jag orkar inte vara så onöjd med mig själv längre. I don't like it. I don't need it. Det är skönt att inte Jerry har sett hur jag såg ut 2006-början på 2007 för då vet jag att han verkligen älskar mig som jag är och inte tycker jag har blivit för knubbig. På fredag ses vi igen och jag längtar lika mycket som jag alltid gör. Den här nykära känslan verkar hålla i sig <3
Nu ska jag gå ut och gå med Smilla (Kens hund) en snabbis så hon får göra sina behov, innan lunchen är slut.

Puss och Kram på Er alla! Nu vet ni iaf att jag lever och inte har avdunstat från jordens yta lr nåt :p


Hold me, thrill me, kiss me, kill me

Ibland blir jag så trött på mig själv. Eller inte ibland, lite titt som tätt snarare. Jag är För känslosam och För klängig och För kär och För jobbig helt enkelt... Och varför måste jag hela tiden ha bekräftelse på att du älskar mig? Att du ser mig och tycker om mig och vill vara med mig - när jag redan vet att du älskar mig och tycker om mig och ser mig. Vad är jag så rädd för? Att allting är för bra för att vara sant? Att helgerna inte är nog? Hur mycket kan man egentligen älska en annan person? Jag vet inte och jag har inga svar på mina egna frågor. Jag gråter alldeles för lätt och är alldeles för känslig. Jag tror att folk är arga på mig hela tiden och jag är ständigt rädd för att trampa någon på tårna, göra någon besviken, vara i vägen etc etc...
Jag vill inte vara såhär hyper känslig och tolka allting som negativt när mitt liv faktiskt är bra!
Jag har en underbar pojkvän, fantastiska vänner, äntligen ett jobb (som jag inte borde gnälla det minsta över bara för att det är tråkigt) och jag tjänar pengar nu som jag kan lägga undan och sakta skapa min framtid av. Så varför håller jag på såhär?!
Jag gråter. Jag drömmer otäcka drömmar på nätterna. Jag känner mig ensam utan Jerry och saknar honom alldeles för fort. Om jag varit hos honom en helg och ska åka hem på söndan eller till jobbet på måndag morgon, då får jag nästan alltid lite ont i magen, även fast jag vet att vi kommer ses igen. Vi är ju tillsammans så det är ju en självklarhet att vi träffas. Men jag blir ändå lite nere.
Och dessutom tycker jag det är jobbigt att inte bo själv å ha mitt eget lilla ställe, mitt eget lilla kryp in. Samtidigt som jag nog skulle känna mig ännu mer ensam i en tom lägenhet.... jag vet inte. Jag vet varken ut eller in när jag blir såhär...patetisk rent ut sagt. Skit också.
Nu ska jag försöka sova. Godnatt.


RSS 2.0