Kisses in the dark

Sitter i en stor fyra i Göteborg och lyssnar på Lykke Li.
I'm back down here for a while.

Den 12e januari ska jag opereras i munnen och få bort den jävla tanden. Jag Vill Inte. Rädd.

Vi duschade förut och mitt hår är nästan torrnt nu. Jag är dötrött och det är ganska onödigt att ha duschat när jag nog kommer gå och lägga mig igen. Men ville ju vara så nära jag fick... gillar inte att ligga kvar i sängen ensam. Kommer väl få tvätta mig senare igen när jag åter är varm och svettig.
Det är väldigt tyst här. Om inte musiken skulle vara på, så hörs endast surret ifrån datorn. Hela världen sover - förutom dom som är duktiga och sliter på sina jobb. Jag avundas dom. Alla vardagshjältar,
ni borde få varsin guld stjärna. Vill också jobba och slita. Snart så kommer jag vara precis som ni.
Vänta bara så ska ni få se! Den som väntar på något gott...
Nu är jag hungrig. Samtidigt som jag egentligen inte alls är sugen.
Det är alltid så skumt tidigt på morgonen. Man vill äta men det känns som det bara växer i munnen.
Även om man dricker någonting till... En kopp te funderar jag iaf på att göra. Min morgon terapi <3

puss


God Jul!

God Jul i efterskott ;PXD hööh


3 dagar kvar till jul

Nu är då äntligen granen köpt! Fyfan fanns knappt några kvar, tur att vi hittade en ganska fin iaf.. för 200 kr :O Vid Ikea sålde dom granar för 300 kr och uppåt!? Helt vilt. Känns som allting börjar bli lite väl extremt inför julen.
Jag är hungrig som ett jävla as!... Åt dålig frukost, lr snarare för lite. Det är sisådär med aptiten (man kan ju undra varför...) men nu är jag iaf hungrig och det är ingen idé att fixa mat eftersom vi ska käka middag vid fem-sex. Så jag får vänta.
Dammsög hela huset nyss, ska grov städas mera på tisdag. Fan snart är det jul afton. Öj öj... ser inte så mkt fram emot det. Eller jag känner mig iaf inte så speciellt julpeppad.... det kanske kommer.. jag vet inte. Julbord ska bli gött iaf.

Nu ska jag spela The Sims. Tror jag ska ställa till med fest för mina simmar, inte gjort det på ett tag. Hyra catering och duka upp bordet med kalkonen å det där på. Och köpa massa små billiga bord å stolar och ställa upp ute i trädgården. Lägga tillfälligt dansgolv och fixa med blinkande lampor och köpa en snygg stereo med stora högtalare! Och en bar förstås. Får bli mitt på dagen på en helg. Dom brukar vara så trötta efter jobbet. Får ta och lyfta telefonen och bjuda in alla grannarna! Tjuhu.




jobbigt

allt är väldigt speciellt och jobbigt just nu... hela natten....kunde inte sova. vaknade imorse och hoppades att jag hade drömt alltihopa. men det har jag inte. känner mig som en katt som slickar såren efter ett våldsamt slagsmål. känns som jag dragits åt två olika håll...ett under att jag inte gått av på mitten. nu är det till att...försöka le och använda julen och julmaten och kalle, som någonting att täppa till med. hur det blir sen det vet jag inte...

I love you
...

- - - - -

ONT
KVÄVAS
HYPERVENTILERAR
PANIK
YRSEL
SVART MÅLAT
TÅRAR
BITA I LÄPPEN
SKAKA
BARA VILJA DÖ

:'(

Fan vad ont det gör. Jävlar vilken smärta jag har i bröstet. Känns som någon stuckit in en rostig kniv och vrider runt runt runt. Du har också tagit bort att du inte är upptagen längre på helgon och plötsligt fick jag en bild i huvudet med dig tillsammans med någon annan. Det var som att få en giftpil rakt in i halsen. Svårt att andas, strupen snörs ihop med osynligt rep.
Jag är inne i något typ av chocktillstånd. Allt kommer över mig. Jag tror jag har gått vidare och dansar runt och ler och vickar på höfterna. Jag som trodde... men tydligen har min hjärna sysslat med förträngning igen. Jag som trodde att det var lugnt nu. Att jag älskar dig men att jag kan klara mig utan dig. Vem försöker jag lura. Fan fan fan fan....... satan vad ont det gör!
Allting har gått så fort. Jag känner mig inte redo för någonting. Jag är tillbaka på ruta ett och skriker i ett tomt källar rum. Spindlar med långa håriga ben kryper ner i mitt hår och in i min mun och täpper till alla luftgångar och det svartnar för mina ögon. En svidande känsla som om jag fått svavelsyra direkt på huden och jag spricker och jag blöder. Hela jag blir ett blödande sår.

Farväl min älskade.

Jag undrar hur allt kommer gå för dig å mej... om vi någonsin kommer ha en chans igen...
Äns om ett år. Känns som jag aldrig kommer kunna leva upp till dina önskningar. Och sålänge jag inte kan det så går det ju inte. På det sättet är vi kanske för olika... ledsamt att komma fram till :/
Du var och är min största kärlek och jag kommer aldrig någonsin glömma dig.
Jag hoppas detsamma gäller för dig. Jag stänger in mina känslor i en liten ask och lägga den under sängen och tar fram den igen den dagen dom känslorna får komma fram. Och ges till dig.
Innan dess får dom ligga kvar i asken under sängen...

Jag har bilder av dig kvar
Din kropp dina andetag
Och alla tusen mirakel
Som vi lovade varann

Medan jag väntar på ett svar
Ska jag kyssa ditt hjärta i kras
Här på mitt golv bland skärvor och glas
För jag har inga mirakel
Att lova nån inatt


I will survive

Oj så längesedan det var jag skrev här på bloggen nu. Uschanemej! Det får det bli ändring på.
Jag mår bra vill jag bara säga, för er som kanske tror att jag gått och dött eller nånting. Jag mår fint, börjar se ljus i mörkret och känner mig... som en riktig power princess helt enkelt!  Varför? Ja ni... kommit till insikt med en del saker. Lite värker det i hjärtat och ibland har jag svårt att sova. Men det börjar luta åt rätt håll nu. Kanske är det för att det snart är jul eller för att jag mött en person som jag kan prata prata praaata med hur mkt som helst och som är så in i helsike intressant och snäll emot mig :) Eller för att det snart är ett nytt år på gång med nya förväntningar, nytt hopp och ny livsgnista. Dessutom snörar det ju utanför fönstret ^^ plus i kanten!
Godnatt pussilull

Tja!

Hej alla godingar ^^
Inte skrivit på ett tag... inte haft ork eller lust eller energi. But now I'm back!
Idag ska jag in till stan och promenera runt med en mysig människa :)
Och ikväll blir det ut och dricka bärs och dansa dansa dansa med älsklings Maria! Kommer bli jätte kul!
Nu ska jag äta någonting innan jag svälter ihjäl och vrida upp volymen lite mer på sterion ;) Mwihi.
Pusseli kram på Er

Ensamheten

Har du hört om han som ränner på stan
och är på jakt efter varma händer
Har du hört om han som alltid kommer fel
hur han än stämplar och eftersänder

Han säger: Allting går att leva på
men man nästan måste vara två

RSS 2.0