Feel it

Hej och hå. I'm bored. Och det regnar idag oxå... Suck. Känns som jag bor i Las Palmas. Där regnar det också hela tiden. Jag vill ha sol nu! Nu Nu Nu. Är det för mycket att begära?
Åt just lite lunch och ska duscha strax. Orkar egentligen inte - men man vill ju inte vara en snusk gubbe. Fryser om fötterna. Har åtminstonde igen huvud värk idag vilket verkligen är ett Stort plus! Går inte så bra att jobba med intensiv smärta. Pain is plesure, but not always. Väntar på att Madde ska ringa så jag kan få åka in till stan snart och fika med henne. Har blivit en sån där grej jag gör ständigt numera. Fika, äta sushi, fika, äta sushi, fika...äta lite mera sushi. En väldigt mysig period i mitt liv måste jag medge. Den får gärna hålla i sig lääänge :) Finns ett mysigt ställe där de serverar varm choklad med marshmallows och grädde. Jummie. Vi ska dit idag igen. Fast det blir till att sitta inomhus den här gången.        Puss






Singing in the rain

Fyy vilket skitväder det är idag! Inte alls kul att vakna till det här. Och katten är ute, fattar inte hur han kan vilja det. Jag vill ju inte äns gå ut! Vilket jag måste göra :/ ska gå till Hemköp å köpa dasspapper och kattmat. Och senare ska man lumma iväg till jobbet. Madde tycker jag ska komma in och träffa henne tidigare i stan idag vilket jag gjorde även igår, vilket är ett bra sätt att ta det lite lugnt innan jobbet, och visst det gör jag gärna. Men igår kunde vi sitta och mysa i solen. Nu får vi typ...krypa in på något café och sörpla varm choklad. Låter inte så dumt det heller i för sig.. Men jag vill ändå inte bli blöt! *hutter*

Längtar redan till följande helg och det är bara tisdag än så länge. Vill ha möjligheten att sova bort en hel dag, om jag nu skulle känna för det. Eller ha brutalt sex med Tobias mitt i natten utan att behöva oroa sig för att vara trött dagen därpå.
På fredag ska Madde och jag ha mysig filmkväll at her place med kanske lite prit och en massa skratt etc :) Både hennes och min grabb ska ha annat för sig nämlish. Tobbe ska ha lan här hemma med en massa svettiga killar... och Maddes kille Eddie ska ha filmkväll med någon polare eller hur det nu var. Vilket fall som helst är det jätte skönt att kunna "fly" någon stanns och slippa vara hemma med en massa boys som bara har sinnet fullt med Wow.

Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga i mig lite frukost och sedan dra till Hemköp. Fan... jag äger inget paraply. Bajs. Aja, det får gå ändå.




Fasination street

En mycket trevlig helg har det varit minsann :) Igår var Tobias vän Erik här och hälsade på oss och jag stod för middagen: hel fläskfilé fylld med vitlöks klyftor - panerad i soja, olivolja och kryddor, serverades med klyftpotatis och feta ost. Mums! Sådan mor sådan dotter eller nåt :p Fast jag är nog duktigare på att baka än laga mat, det är iaf roligare tycker jag. Såg ett recept på Tasteline.com (där jag är medlem) en urgod mjölkchoklad tårta. Mhh-m det låter smaskens eller hur ^^ Ska baka den någon dag vid något festligt tillfälle då jag känner mig kreativ.

Vackert väder med strålande solsken kan Göteborg erbjuda alla promenad människor denna söndag! Jag skulle ha varit ledig idag, men tog ett extra arbetspass för att tjäna in lite mera cash. Såhär i efterhand hade jag nog föredragit att vara ledig.. but shit happens, det var jag ju både igår och i förrgår så jag ska inte klaga. En helg brukar bestå av två dagar och jag har haft två dagar av ren chill-verksamhet så jag är nöjd.
Min buss går 13:14 och jag är framme i brunnsparken 13:28 där jag kommer möta upp Sofie som vanligt och senare även Madde. Dom får mig att trivas på jobbet, när det spöregnar och jag har sura skitgubbar på telefon hela dan, då kan de (om de lägger manken till :p) ändå hålla mitt humör på en stabil nivå. Hoppas inte cheferna beter sig som små ****** idag bara. Trivseln blir betydligt bättre om de är snälla mot sin personal.

Btw, jag har fått kommentarer med komplimanger om hur fin min blogg är och jag tackar ödmjukast för de fina orden :) there you go Madde, your a pro! ;D muaha.


Nu ska jag nörda mig med en portion The Sims 2 Djurliv så får ni ha det bra så länge!

/// Många pussar från Backa

Hej alla glada

Tjaba! Angelica här :) Som ni ser så har min blogg ny design som Madde har creatat åt mig! Visst vart den snygg!!! Inlägget som är skrivet innan detta inlägg har hon skrivit om någon funderar. Jag tackar och bockar :) Snyggaste bloggen ever!

Idag har jag bara slappat och tat det lugnt, jag och katten. Sedan kom pojkvännen hem från jobbet vid 17:30 och kramade på oss båda. Blev lite sexande, duschande, god middag - lagad av mig, och mys i bara underkläder framför varsin dator. As usual. Ska dock klä på mig nåt strax eller krypa till kojs för nu fryser jag *hutter*


En grej förrästen. JAG HATAR MIN KROPP.
så nu är det sagt. godnatt.








Varsegod gumman!

En ny design Ungefär som du vill ha den?
<3<3<3
Älsk!

Dagens

1. Rasmus är friskare och haltar inte alls lika mycket som förut :D ser ut som vi slipper vetrinär besök för stunden!

2. Det är inte alltid negativt att bråka. Det är inget roligt det håller jag med om. - men sedan, när man blir sams och får kramas efteråt - Det är underbart.

3. Det är risk för regn och solen syns inte till, men det gör ingenting för jag är ledig idag och imorgon och kan göra vafan jag vill! Även om jag bara skulle ligga och jäsa som en bulle, so be it. Bulle förrästen... kanske dags att baka igen :)

4. Madde och Sofie is the shit! Ni rockar girls! Så glad att ni finns i mitt liv som arbets kamrater och väninnor ^^

Tack Madde - för sushi, för bus, för snusk skämten, för hur glad jag blir när du ler, för känslan av att ligga på samma nivå, för att det känns som du förstår mig, för cigaretter under tak i regn, för ditt sätt att se på saker och ting med öppna ögon och alltid våga.

Tack Sofie - för dina skratt som smittar, för att du öppnade dig för mig igår och ville prata, för att du är så jävla go!, för att du alltid ställer upp, för att du alltid svarar när jag ringer, för att du är lika tokig i en kall öl som jag! för att du rockar helt enkelt! :))



Nu ska jag vila lite till i min obäddade säng! Tjing =)

Sugar plum sugar cake




Tiden släpar sig fram. Inte för att jag vill åka och jobba men det är tråkigt att bara sitta.
Gick och köpte sushi för en liten stund sedan. Det var mumsigt.
Rasmus mår inte bra, han haltar på ena frambenet och ena bakbenet och kan knappt stå upp. Han bara ligger och sover och ska han hoppa upp i knät eller i sängen så måste man hjälpa honom. De andra katterna på gården har inte varit snälla mot honom :/ Vi ska åka med honom till vetrinären så fort Tobias lön har kommit vilket den gör om sex dagar. Det är hemskt att se honom så här. Jag önskar vi hade haft nog med pengar redan nu så vi kunde laga honom, men allt ska ju vara så jävla dyrt! Aarrgh...
Tänkte krypa ner bredvid honom i sängen strax och vila lite. Typ det enda jag har gjort idag. Grejjat på datorn, duschat, klätt på mig, sovit med katten, ringt Blå Stjärnan, gått till Hemköp och nu ska jag "sova" lite till. Min nyblivna vän, och arbets kollega Madde, skrev till mig på helgon och undrade om jag hade velat komma hem till henne, vilket hade varit skoj!, men vill inte lämna Rasmus ensam. Om han hade mått bra så hade det gått men så är tyvärr inte fallet.

Här ovan kan ni lyssna på en låt med Anna Ternheim som är riktigt bra.
Tycker speciellt om videon, it's kinda cool :)

Nu ska jag sätta på lite musik och krypa ner hos min katt. Puss på er :x

:))

Yes... nu kan man väl ändå säga att jag bor i Gbg. Har ju både jobb och en underbar katt osv.
Står ej skriven på brevlådan ännu men det kommer :)

Angående katten, så kom han in genom ballkongdörren en kväll och hälsade på oss. Det är en katt som stykit runt här utanför ett bra tag och han har inget halsband och när han för första gången gick in till oss så var han mycket trött och undernärd. Man ska egentligen inte mata främmande katter det vet jag, men jag tyckte så synd om honom. Jag letade i frysen efter något ”katt vänligt” att äta och det enda jag hittade var fiskpinnar som jag tinade och mosade i en skål. Han kastade sig över det som om det vore strömming. Efter att han hade ätit kurade han ihop sig i mitt knä och han är så underbart mysig och social. Han gick ut en sväng senare den kvällen och jag trodde inte han skulle komma tillbaka, men det gjorde han! Han sov i våran säng hela natten och är fortfarande kvar. Nu har det gått snart två veckor eller mer. Vi har skickat ut en beskrivning på katten men ingen har hört av sig, så för två dagar sedan så bestämde vi oss för att adoptera Rasmus, som han nu är döpt till. Han har ju levt mycket ute så därför har vi alltid ballkongdörren på glänt och han är otroligt nog rumsren och går ut varje gång han behöver uträtta sina behov. Han är väldigt kelig och vill vara nära intill oss så mycket det går. Antagligen har han varit en innekatt som någon tröttnat på och slängt ut. Jag vet inte när detta kan ha hänt men eftersom han var så tunn och sliten när han dök upp här så verkar det som han levt ute länge. Jag blir så arg på sådana människor. Man kan inte skaffa ett djur och sedan tröttna på det, det fungerar inte så. Både Tobias och jag känner för Rasmus och han tog oss med storm vid första ögon kastet. Han ska Aldrig behöva sakna kärlek igen.
 




....växuppförfan

Which bone in her body should I break first
which one, the bimbo's gotta go!
She's been faking since day one
a friendly kiss includes no tongue
Who's she, tell me...




Det är som Johanna sa : Man kan inte lita på nån. Nu förstår jag vad hon menar.

Fuck it.
Man växer upp och inser vilka som stannar och vilka som går. Vill dom gå så kan jag inte göra så mycket åt saken.
Tycker dom inte om mig så, fine. Jag tycker inte om dom heller. Att älska någon, att vara samman svetsad med någon, att Tro att det finns vänner - det är bara ren lögn.
Jag har riktiga vänner och det kan jag säga, dom BETER sig som vänner. Inte som det motsatta.
Dom kastar inte knivar på varandra såfort man tittar åt andra hållet.

Som sagt - fuck it. Jag har bättre saker för mig än att gräva ner mig i den här skiten.
I’ve got a future. What have you? Och kom inte å säg att Du är Bättre än jag.
Nej nu slutar jag skriva. Jag blir bara förbannad. Har stor lust att slå sönder någonting.

Bye.

Mustigt!

Nu är jag åter igen tillbaka i Stockholm. Veckan på Gillöga var vacker och underbar precis som vanligt med sol och bad och lukten av salt både morgon och kväll och en hel del öl och en massa skratt och kort/yatzy spelande på kvällarna med myggen surrande utanför fönstret och svalorna flygandes överallt! Wuunderfull!

And guess what...
JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! På Göteborgs Posten :D waaahiiii!!!!!
Jag ska gå en utbildning i tre dagar från den 11e till den 13e augusti så jag blir en proffsig säljare, och sedan börjar jag arbeta dagarna därefter eller veckan därpå.

Jag är Glad Glad Glad Glad! KRAM



RSS 2.0