Hold me now

Hej gott folk!
Sitter på jobbet och äter kex choklad till efterrätt efter lunchen. Lite måste jag ju få svulla.
Tittade inte på True Blood på 1an igår. Det blev 4 avsnitt på datorn ist från säsong 2 ;)
Så jääävla bra! Kom lite sent i säng men det var det värt. När jag kommmer hem ikväll efter att ha umgåtts med Cissi, så ska jag titta på några avsnitt till (om det inte blir alldeles för sent dvs).
Jag är fast. Så fast.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska hem till Jerry ponken. Och vila mycket och sova ut.
Ska bli helt underbart! Har inget planerat i helgen förutom å ta det lugnt å så. 
Får se vad som dyker upp :)
Nu ska jag grejja lite med annat här innan rasten är slut. Ciao!







Dagens låt: Johnny Logan - Hold me now
Hörde den på radion här imorse, den e så fin.


Onsdag

Det spöregnar ute! Burr. Men ska bli sol imorrn och på fredag så det blir mys.
Ikväll kommer True Blood på svt1 :) Något sent kommer det till Sverige, jag har redan sett den här säsongen. De kör 2a säsongen i USA så den ska jag dreggla över. Men ska kolla på serien ikväll iaf bara för att den är så gryymt bra!!! I love it.
Längtar till helgen. Kommer bli skönt att få ta det lugnt igen. På torsdag ska jag till Cissi och äta middag. Blir najs att ses, speciellt när det var ett tag sen sist. Annars har jag ingenting planerat. Vill träna ngn dag iaf så ska ringa syrran och fråga om hon vill vara med.

Skriver kanske ett till inlägg ikväll =)
Puss på er
Glöm inte att använda paraply idag!




Liten text

jag tror man kan
byta vissa delar
som inte fungerar
och bygga sig sann.

När jag verkligen behöver tömma huvudet på eld.

Hej.
Ja det tog ett par dagar Igen sen jag skrev senast men jag skriver iaf... och nu kommer inte ens ett långt inlägg utan bara låt texter. Önskar jag var en duktig bloggare som visste hur man länkar till Spotify men nu är jag inte det. Låten heter iaf Om du inte vill ha mig av den underbara Rikard Wolff. Och ni som vill höra låten, sök på den på Spotify (den går inte att hitta på youtube tyvärr, vilket suger). Refrängen är extra kraftfull, för full effekt bör du lyssna på ganska hög volym.
Enligt mig så är det en refräng som verkligen - känns.


Jag vill inte älska förgäves
Det kan jag så duktigt förut
Jag vet precis vad det kostar
Vet precis hur det kommer ta slut

Jag vägrar att älska i tysthet
Jag måste få nåt från dig
Jag e ingen längtande dåre
Jag älskar
Om du älskar mig

Så varför kom du över om du inte vill ha mig?
Om du inte vill se mig
Om du inte vill ha mig
Varför kom du?
Varför kom du till mig

Min tanke e inte kristen
Sånt betyder inget för mig
Jag är ledsen men realistisk
Du får mig
Om jag får dig

Så varför kom du över om du inte vill ha mig?
Om du inte vill se mig
Om du inte vill ha mig
Varför kom du?

Varför kom du
Om du inte vill ha mig
Om du inte vill se mig
Om du inte vill ha mig
Varför kom du?
Varför kom du till mig

Jag öppnade mitt hjärta
Jag lät dig flytta in
Ta mina vingar i besiktning
Ta tillgång till mitt liv!

Så varför kom du över om du inte vill ha mig?
Om du inte vill se mig
Om du inte vill ha mig
Varför kom du?

Varför kom du
Om du inte vill ha mig
Om du inte vill se mig
Om du inte vill ha mig
Varför kom du?
Varför kom du
Till mig








& ett litet utdrag + youtube video, från Until we bleed med Kleerup feat Lykke Li.
Även denna känns och jag älskar den.


You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall,
then you'll fall too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me

 



Hejdå för ikväll

I'm back on track

Hej allihopa!
Oj vad länge jag har varit borta från bloggen. Jag vet att det inte varit så bra kanske, menar om man har en blogg borde man skriva lite oftare än vad jag gör. Men jag är sån. Min syster är grym på att skriva dagbok och gör det varje dag å har gjort sedan hon var liten och hon är 26 nu. Medans jag är den som försökt åtskilliga gånger men sedan liksom.. glömt bort det. Jag skriver när jag känner för det helt enkelt och jag har inte skrivit här sedan midsommar vilket jag har haft lust att göra men så har det inte blivit av pga diverse orsaker. Haft extremt stressigt och mkt att göra på jobbet, försökt få tid att träffa vänner och firat Jerrys födelsedag och varit på krogen och shoppat och massa annat (som ni förstår eftersom midsommar var ett tag sen...) Nu sitter jag hemma hos Jerry iklädd mjukisbyxor och gårdagens linne. Ska duscha senare tänkte jag. Har rött hår ännu en gång, mörkare och mer rubinrött. Har jobbat på Twostroke sedan maj och får jobba kvar tills den 1a sep så det är viktigt att jag har ett nytt jobb då så att jag inte står där utan inkomst igen. En sak till, jag anar att jag har fått urinvägs infektion IGEN!? Ledsen i ögat :/ Inte haft det på ca två år och då hade jag det 4 ggr på 2 månader och det var ett rent helvete rent utsagt. Jävligt jobbigt. Ska ringa Viksjö vårdcentral imorgon bitti och se om jag kan få komma in vid kl 18, om de har öppet då, och göra ett kiss prov. Om jag inte gör det direkt på morgonen dvs eller här i väsby. Känner igen symptomen men ibland kan det ju vara irriterat där nere av en mängd orsaker så jag ska känna efter lite först tror jag så att jag inte gör någonting förhastat.
Sommaren är snart slut - känns det som iaf, vilket jag tycker är tråkigt. Eftersom jag är tim anställd så har jag inte fått ngn semester i år, inte ens en vecka eller några dagar, så jag har stått inne på ett lager heeela sommaren. Nu ska jag ju inte gnälla allt för mycket eftersom jag har helgerna att vila ut på, men det känns konstigt. Tex är det första gången jag inte varit på Gillöga i år :O Och har inte besökt min farmor på Svartsö och bara badat TVÅ GGR vilket är väldigt ovanligt eftersom jag älskar att bada och plaska runt och ligga och flyta på rygg. Får ta igen allting nästa sommar då jag förhoppningsvis har ett jobb där jag är heltids anställd så jag åtminstonde får 5 dagar eller liknande.
Litegrann längtar jag till hösten med alla vackra färger och att kunna ha snygga kjolar och tjocka strumpbyxor och halsduk och benvärmare och min fina höstjacka med stora knappar och enorma luva! Den har jag varje år på hösten och ibland också på vintern :) Det som behöver inköpas är ett par varma vinterstövlar, mocka gärna svarta, eller ett par moonboots om de fortfarnde finns att få tag på. De är så sköna och Väldigt varma.

Jag har inte så mycket att berätta. Blev mest en massa osammanhängande babbel känns det som men jag kan skriva om ngn dag igen när det hänt nåt kul så att säga. Jag är iaf tillbaka nu (som ni har tjatat ^^) och jag lever och andas och mår helt ok.

Puss å kram och gos på Er som läser min blogg <3

ps: jag ska göra slag i saken och gadda mig såfort jag får råd! ds





RSS 2.0