Söndag

Halloj!
Hoppas Ni haft en bra helg! Min vart lugn och Jerry å jag har varit ensamma hemma. Är smällmätt av en mkt god tacomiddag. Jerry tömde kattlådan tidigare idag och jag handlade och pantade flaskor och gick ut med soporna. Middan lagade vi ihop och han tömde diskmaskinen och jag ställde in smutsig disk efteråt.
Det ser ut som det kommer gå bra för oss den dagen vi har egen lägenhet tillsammans :) Jag gillar när vi är själva såhär och rår om saker å ting i våran egen takt. Dock kommer Jerrys mamma snart hem men vi har någon timme kvar innan dess. Älskling är just nu på Hemköp och handlar lite snacks till kvällens film som vi ska se, blir senaste Star Trek som jag har hört ska vara bra. Imorgon är det jobb igen och en ny arbets vecka. Känns lite skumt när man går runt såhär å väntar på att de ska säga upp mig och glider kvar på jobbet tills dess, men har sökt en del jobb idag på bland annat jobb24.se så jag hoppas det börjar rulla på snart. Ska bli skönt att eventuellt vara "ledig" i en-två veckor tills jag förhoppningsvis har nytt jobb, om jag får "sparken" från det jag har.
Skulle vilja åka till Svartsö och hälsa på farmor någon helg, var längesen jag var där nu. Och hon vill ju så gärna och är nyfiken på Jerry också, så jag får väll ta med honom dit :) Har haft ont i ryggen hela helgen... inte kul. Hoppas det går över snart. Fick massage igår iaf ;) mkt mys. Skulle vara trevligt med mera sådant! Heh.. längtar redan efter nästa helg. Då ska vi eventuellt in till stan å kanske gå på bio. Hoppas på vackert väder. Nu ska jag kolla lite på tv. Puss på er Allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0